Visa utbildning.se som: Mobil

PRINCE2 Foundation & Practitioner kombi (inkl certifiering)

Adding Value Consulting AB
Kort om utbildningen
Anpassad
Nästa tillfälle: På begäran, kontakta oss för mer information - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Företagsanpassad utbildning i PRINCE2 Foundation & Practitioner

PRINCE2 Foundation & Practitioner Combi är en kombinationskurs där vi går igenom det fullständiga innehållet från kurserna PRINCE2 Foundation och PRINCE2 Practitioner. Under eller efter kursen kan examinering ske, om så önskas, som leder till certifiering på både Foundation och Practitioner nivå. 

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till anställda på företag som regelbundet arbetar med projektframtagning eller på annat sätt är aktivt involverade i projektarbetet. Inga speciella förhandskrav utöver högre utbildning eller motsvarande yrkeslivserfarenhet.

Företagsanpassad PRINCE2 Foundation & Practitioner Combikurs

Adding Value Consulting AB har även specialiserat sig på att skapa utbildningsprogram för er, hos er. Vi skapar en skräddarsydd utbildning för ert företag i vilken upplägget, språket och innehållet anpassas efter era behov. För mer information, gör intresseanmälan nedan.

Om PRINCE2

Varför PRINCE2?

PRINCE2 (Projects In Controlled Environment) är en strukturerad metod för effektiv projektledning. Metoden utvecklades på lokal nivå i Storbritannien på 80-talet och har blivit standardmetod inom Project Management både inom den privata och den offentliga sektorn i många länder, som t.ex. Nederländerna, Australien och USA.

Den breda användningen av PRINCE2 beror till stor del på metoden är lätt att skräddarsy och anpassa och kan tillämpas på alla slags projekt. Varje process definieras utifrån dess huvudsakliga input och output, specifika målsättningar och aktiviteter. PRINCE2-metoden beskriver hur projektet bör delas in i hanterbara skeden som möjliggör en effektiv kontroll av resurserna och en regelbunden övervakning av utvecklingen under hela projektets gång.

PRINCE2 är en Best Practise metod som ständigt vidareutvecklas av erfarna projektledare och experter. Den senaste versionen PRINCE2 2009 kom i juli 2009 och Adding Value Consulting AB är stolta över att vara den enda Ackrediterade Tränings Organisationen (ATO) i Sverige som kan erbjuda 2009 års version av PRINCE2.

Adding Value Consulting is a PRINCE2® Accredited Training Organization by APM Group.
PRINCE2® is a registered trade mark of the Cabinet Office
The Swirl logo™ is a Trade Mark of the Office of Government Commerce.

Investering

Kontakta oss för en offert. 

Certifikat

PRINCE2 Foundation

Certifieringar inom PRINCE2 riktar sig huvudsakligen till dig som projektledare eller dig som vill arbeta som projektledare. Även övriga som på något sätt är involverade i projekt kan ha nytta av att certifiera sig.

Läs mer om PRINCE2 Foundation

PRINCE2 Practitioner

Det är vanligt att projekt växer. Ofta är projektet också internationellt och komplext, vilket ställer ännu högre krav på dig som projektledare. PRINCE2 &auml...

Läs mer om PRINCE2 Practitioner

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om PRINCE2 Foundation & Practitioner kombi (inkl certifiering), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Linda Persson
(5)
Jag fick användning av PRINCE2 direkt efter utbildningen och jag kan säga att PRINCE2 hjälpte mig! Stor tack Adding Value Consulting och för PRINCE2!

Adding Value Consulting AB

AVS

Vi utbildar och certifierar dig inom projektledning, agile och IT. Adding Value Consulting (AVC) är en ledande ATO (Accredited Training Organization), som organiserar 'Best Practice' kurser i Norden, avseende:  IT, projekt, program och portföljhantering. Vi har introducerat PRINCE2 i Sverige...


Läs mer om Adding Value Consulting AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Adding Value Consulting AB

Embassy House, Box 24243
Linnégatan 89C
104 51 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera PRINCE2 Foundation & Practitioner kombi (inkl certifiering)!
Reportage
PRINCE2 – Kungen av projektledni...
Adding Value Consulting AB

– Att vi nu har en mall att utgå ifrån vid allt projektarbete har gjort organisationen mycket mer effektiv och dessutom talar vi alla samma språk. Våra kunder ser att vi arbetar efter en internationell erkänd standard och de vet då att vi är effektiva och har kontroll på risker, kvalitet och levererar det vi har lovat och oftast lite extra därutöver!

Göran Enström, Commercial Manager, Envirotainer

Läs mer