Visa utbildning.se som: Mobil
Kort om utbildningen
3 dagar
16 500 SEK, 16 500 DKK exkl. moms
Nästa tillfälle: Be oss om datum - Oslo
Öppen utbildning
   
Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Oslo, Stockholm
Engelska

Kursbeskrivning

Vad är PRINCE2 Agile?

AVC är glada att introducera PRINCE2 Agile till den Skandinaviska marknaden. PRINCE2 Agile är världens mest kompletta projekt i hanteringslösning, som kombinerar flexibilitet och lyhördhet av Agila metoder med PRINCE2 tydliga definierade ramverk.

PRINCE2 Agile är en ny utbyggnadsmodul anpassad för framsynta organisationer och personer som redan tillämpar PRINCE2 och som skulle vilja få ytterligare vägledning om hur man implementerar Agila metoder till världens mest erkända projektledning metodik.

Några av fördelarna är:

  • Agila metoder tillåter organisationer att realisera produkternas nyttor och få en tidigare avkastning på investeringen, medan produkterna utvecklas och förbättras.
  • Förbättrad kommunikation genom att främja användningen av gemensamma terminologier som finns i PRINCE2 och Agila metoder.
  • Utveckla en tydlig beskrivning av hur Agile kan styra projektets leverans, medan PRINCE2 styr projektet som helhet.
  • Den perfekta kombinationen av fullständig kontroll, förbundet med äkta flexibilitet. PRINCE2 Agile har genomgått hård granskning och har nu blivit en beprövad process där organisationen får det bästa av två världar: PRINCE2 och Agile.

Företagsintern utbildning

Utbildningen kan även hållas som företagsanpassad. Kontakta oss via en intresseanmälan för mer information.

Målgrupp

Kursen vänder sig till projektledningsroller: Projektledare, Program Ledare, Projekt Administratörer, Projekt Koordinatörer, Projekt Stöd, Projekt Team Medlemmar. Även Styrgruppen och PMO. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om PRINCE2 Agile, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Adding Value Consulting AB

AVS

Adding Value Consulting AB (AVC) hjälper företag att implementera PRINCE2® Project Management-metoden, ITIL® Service Management-metoden och MSP® Managing Successful Programme Management-metoden. Detta gör vi genom utbildning, certifiering och konsulttjänster. Förstklassiga utbildningar i hela NordenPionjärer inom bästa-praxis-metoderSkräddarsydda utbildningslösningarHögkvalificerade kursledareFokus på långvariga...


Läs mer om Adding Value Consulting AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Adding Value Consulting AB

Karlavägen 100, Box 24053
104 50 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera PRINCE2 Agile!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 27 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
PRINCE2 – Kungen av projektledni...
Adding Value Consulting AB

– Att vi nu har en mall att utgå ifrån vid allt projektarbete har gjort organisationen mycket mer effektiv och dessutom talar vi alla samma språk. Våra kunder ser att vi arbetar efter en internationell erkänd standard och de vet då att vi är effektiva och har kontroll på risker, kvalitet och levererar det vi har lovat och oftast lite extra därutöver!

Göran Enström, Commercial Manager, Envirotainer

Läs mer