PMP ® – Projektledning certifieringsutbildning - (PMBok i pdf ingår)

Adding Value Consulting AB
Kort om utbildningen
5 dagar
22 500 - 24 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2023-02-06 - Distans
Distans, Stockholm
Distans med träffar

Kommande starter
Distans
24 500 SEK
2023-02-06

Distans
24 500 SEK
2023-03-06

Distans
24 500 SEK
2023-05-08

Kursbeskrivning

PMP – Projektledning


5 dagar (10 webinar-sessioner à 3,5 timmar (35 timmar) + e-learning

Online/virtuell utbildning: Vi erbjuder ett unikt program. Vi har ändrat vår vanliga 5-dagars onlineutbildning till flera kortare utbildningstillfällen. Fem dagars sammanhängande utbildning online ger inga goda resultat. Vi har testat detta program framgångsrikt under en tid.

Vi erbjuder dig 10 webbseminarier på 3,5 timmar vardera (35 timmar), antingen på morgonen eller på eftermiddagen under en månad. Du kan alltså enkelt kombinera utbildningen med ditt arbete eller andra aktiviteter. Mycket flexibel.

Klarar PMP-examen i första försöket med den här omfattande PMP-kursen

 • Förstå det globala språket för projektledning och uppfylla affärsmålen
 • Stärk dina kontakter i branschen och utforska möjligheter till samarbete.
 • Få branschgemensamma standardprojektkunskaper och självförtroende i din roll

PMI:s certifiering Project Management Professional (PMP)® är avsedd för personer med erfarenhet av projektledning som vill vara rustade för att planera och leda projekt enligt internationell bästa praxis och förbereda sig för PMP-certifieringsprovet.

2021 års upplaga skiljer sig markant från tidigare upplagor eftersom den omfattar både planbaserade och agila metoder för projektledning och kombinationer av dessa, de så kallade hybridmodellerna. Detta innebär att kursen om möjligt är ännu bättre och mer relevant än tidigare.

PMI:s certifieringskurs Project Management Professional (PMP)® är utmärkt när det gäller att förbereda deltagaren för att förstå och tillämpa både planbaserade och agila metoder - inklusive bedömning av varje projektsituation och när varje metod är lämpligast.

Utbildningen omfattar således internationell bästa praxis inom både traditionell vattenfallsmetodik och agila metoder, t.ex. Scrum, Kanban, Lean, XP och liknande.

Vad får du ut av kursen?

 • Bli rustad för att professionellt planera och hantera dina egna projekt med hjälp av både vattenfalls- och agila metoder.
 • Få insikt i internationellt erkända projektledningsmetoder och tekniker som ingår i PMI:s Project Management Body of knowledge (PMBOK)® Guide och Agile Practice Guide.
 • Kunskap om - PMI Project Management Models fem processgrupper initiering, planering, genomförande, förvaltning och avslutande samt PMI®:s tio kunskapsområden: projektintegration, omfattning, tidsplan, kostnad, kvalitet, resurser, kommunikation, risk, upphandling och intressenthantering.
 • Kunskap om att hantera och genomföra agila initiativ med hjälp av agila team och/eller som en del av en hybridmetod.
 • Kunskap om tillämpning av användbara agila metoder, planerings- och styrningstekniker, t.ex. planeringspoker, backlogs, informationsradiatorer, artefakter, roller, möten/ritualer etc.
 • Certifieringsförberedelser för PMP®-certifieringsexamen

Målgrupp
Kursen vänder sig till personer som arbetar med projektledning och vill lära sig PMI®s projektledelses verktyg för att känna och/eller vill förbereda sig för PMP®-certifieringseksamen.

PMI®-auktoriserad förberedelsekurs för PMP®-certifiering

Som auktoriserad utbildningspartner (ATP) för PMI erbjuder vi tillsammans med GBD förberedelser för PMP-prov (Project Management Professional)®-examen baserat på PMI:s officiellt licensierade utbildningsmaterial, som omfattar kompendiet och en mängd kompletterande material av hög kvalitet.

Kursen betonar förberedelser för examen, men ger också deltagarna möjlighet att förstå och tillämpa metoder. Undervisningen kommer att växla mellan plenarsammanträden med genomgång och diskussion av teori och metodik, fallövningar och testfrågor.

Var och en av de fem lektionerna nedan är ungefär en dag lång.

Praktisk information:

 • Varaktighet: 35 timmar (motsvarande 10 webbseminarier på nätet på cirka 3,5 timmar eller 5 dagar för heltidskurser).
 • Språk: kursen hålls på svenska eller engelska (allt utbildningsmaterial är på engelska).
 • Plats: Online via webinar eller fysisk närvaro (endast för slutna kurser).
 • Kursformat: online via webbinarier med en live utbildare.
 • Observera att certifieringen inte ingår i kursen eftersom den regleras direkt med PMI och kostar ca 4500 kr.

I priset ingår:

 • Undervisning av PMI ATP-ackrediterad PMP-utbildare
 • PMI har utvecklat utbildningsmaterial (främst elektroniskt) av hög kvalitet för PMP-certifieringen.
 • PMBOK Guide 6th edition på engelska
 • PMI Auktoriserat PMP-utbildningsmaterial - På papper och elektroniskt via PMI:s plattform.
 • Utbildningsmaterial, inklusive videor, mallar och liknande via PMI:s utbildningsplattform.
 • Kurscertifikat med 35 PDU-poäng i slutet av kursen.
 • Stöd och vägledning via telefon och e-post under hela kursen tills du är PMP-certifierad.

Kursmaterial

Denna utbildning är baserad på PMI®-standarden: "A Guide to the Project Management Body of Knowledge (PMBOK® Guide)- 6th Edition" samt PMI:s auktoriserade PMP-utbildningsmaterial och tillhörande lärplattform.

Utbildningen använder endast utbildningsmaterial som utvecklats av PMI och som innehåller en detaljerad genomgång av alla ämnen (kompendium), övningar, kompletterande material, testfrågor etc., allt tillgängligt på en onlineplattform som tillhandahålls av PMI.

PMI auktoriserad utbildare

PMI Authorized Training Partner Instructors är PMP-utbildare som har genomgått en omfattande PMI-utbildningsutbildning i organisation och leverans av PMP-utbildning, PMP-innehåll och som har klarat ett prov om innehållet. Dessa utbildare måste vara anställda av en ATP. AVC och GBD har redan en PMI-auktoriserad utbildare och fler är på väg.

Global Business Development has been reviewed and approved as a provider of project management training by the Project Management Institute (PMI)

Authorized Training Partner (ATP) logo is a registered mark of the Project Management Institute, Inc.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om PMP ® – Projektledning certifieringsutbildning - (PMBok i pdf ingår), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 1 recensioner.

Angelica B.

Jag är mycket nöjd med effektiviteten av kursen Project Management Professional. Utbildaren var mycket noggrann och lätt att följa. Det fanns också mycket interaktivitet. Övningarna som utbildaren hade förberett var effektiva och roliga att göra. Jag hade stor nytta av den här utbildningen. Tack!

Adding Value Consulting AB

Adding Value Consulting (AVC) är en ledande ATO (Accredited Training Organization). Vi har introducerat ett stort antal 'Best Practice'-metoder i Skandinavien. Vi är experter inom utbildning och certifiering. Under åren har AVC förvärvat omfattande kunskap om olika ledningsmetoder, relevant praxis...


Läs mer om Adding Value Consulting AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Adding Value Consulting AB

Embassy House, Box 24243
Linnégatan 89C
104 51 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 148 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen PMP ® – Projektledning certifieringsutbildning - (PMBok i pdf ingår) från Adding Value Consulting AB, fyll i dina uppgifter:

Reportage
PRINCE2 – Kungen av projektledni...
Adding Value Consulting AB

– Att vi nu har en mall att utgå ifrån vid allt projektarbete har gjort organisationen mycket mer effektiv och dessutom talar vi alla samma språk. Våra kunder ser att vi arbetar efter en internationell erkänd standard och de vet då att vi är effektiva och har kontroll på risker, kvalitet och levererar det vi har lovat och oftast lite extra därutöver!

Göran Enström, Commercial Manager, Envirotainer

Läs mer