Visa utbildning.se som: Mobil

Change Management Certification ™ (Förändringsledning) Foundation eLearning (inkl. certifiering)

Adding Value Consulting AB
Kort om utbildningen
Egen takt
7 500 SEK exkl. moms
   
Distans

Kursbeskrivning

Change Management™ Foundation:

Thé change management certification to boost your career! *

Change Management™ (Förändringsledning) Foundation är certifieringen för förändringshantering för att förbättra din IT-karriär!  (* Enligt tidningen 'CIO')

"Förändringsledning är en viktig färdighet för IT, projektledning och utveckling." Världen har blivit så oförutsägbar. Därför är organisationernas förmåga att anpassa sig till förändring avgörande för att vara konkurrenskraftiga. Samtidigt sker innovation också med oöverträffad hastighet, komplexitet och global räckvidd. Ledare och teamledare måste kunna leverera kontinuerliga resultat med en mycket högre grad av smidighet än tidigare. Allt detta ofta med geografiskt spridda team.

Utvecklingen av organisationer och projekt lyckas bara om de stöds av effektiv, organisatorisk förändringsledning.

KURSBESKRIVNING

Lär dig hur du implementerar Change Management (förändringsledning), analyserar situationer i Change Management (förändringsledning) och förbättrar befintlig praxis. Efter utbildningen kan deltagaren omedelbart tillämpa nya insikter och tekniker inom organisationen.

Under denna APMG Change Management/ förändringsledning-kurs kommer du att lära dig att hantera förändringar effektivt och tekniker för att effektivt hantera effekterna av förändringar i en organisation, inklusive hur man låser upp motstånd mot förändringar och sätt att göra det möjligt för team att arbeta tillsammans för att påskynda implementeringen av förändring.

Du lär dig mer om ämnen som exempelvis hur dina anställda reagerar på förändringar och hur du kan leda dina anställda genom övergångsfaserna för att minimera motstånd. Du lär dig också om hur du kan tillämpa lämpliga förändringsteorier för din organisations behov och hur du kan minska risken för misslyckande eller försening genom att bibehålla produktivitet och minska kostnader.

Under förändringsledningsutbildningen behandlas metoden fullständigt. I slutet av utbildningen vet deltagaren hur förändringsledning kan implementeras i en organisation, ett projekt, ett program eller en portfölj och vem som ska involveras. Deltagaren lärde sig att arbeta med följande aspekter och tekniker i ett förändringsledning scenario:

Individuell förändring:

 • Vänd inlärningsdippet.
 • Från medvetslös till medveten kompetens.
 • Inlärningscykeln för Kolb.
 • Fyra metoder för individuell förändring.
 • Myers Briggs indikatorer.
 • Transformationell förändring.

Team- och organisationsförändring:

 • Teameffektivitet.
 • Bildar stormande, normerande, utförande.
 • Belbin typer.
 • Broar: hantera övergången.
 • Kotters ledande förändringsstrategi.
 • Distribution ledarskap och ledning.
 • Ledarstilar.


MÅL MED KURSEN

Lär dig de grundläggande teorierna och metoderna för att leda och hantera förändringsprojekt och förändringsledning i din organisation på ett strukturerat och effektivt sätt.

Trots hög projektmognad har många företag fortfarande utmaningar att få sina projekt att skapa förväntade vinster och konkreta affärsvärden. Detta beror ofta på bristande fokus på hur medarbetare reagerar på förändring och hur redo för förändring organisationen verkligen är.

Change Management är en internationellt erkänd certifiering från APMG International och en beprövad metod för att hantera de mänskliga faktorerna i förändringsprocesser.

Med en kurs i Change Management (förändringsledning) Foundation kommer du att kunna implementera och bidra till framgångsrik förändring på ett professionellt, strukturerat och effektivt sätt. Detta säkerställer att ditt företag uppnår de önskade vinsterna och det förväntade affärsvärdet.

VAD INGÅR?

 • 12 månaders online tillgång till ackrediterad AVC Change Management e-learning
 • Change Management Foundation online-examen - Giltig i 12 månader från inköpsdatum.
 • Change Management test exam revision verktyg

Längd: Det tar ungefär 12-15 timmar att slutföra online-lärandet.

EXAMEN OCH CERTIFIERING

Ta din examen när du är redo, när du har tid och var du än är.. !!

Examen tas online och ger dig det bekväma valet att skriva tentan hemma eller på kontoret. Tentan ingår i detta förändringsledning eLearning-paket. Mycket flexibel!

Certifiering: Syftet med Change Management (förändringsledning) Foundation-certifieringen är att bekräfta att en kandidat har tillräcklig kunskap och förståelse för Change Management/ förändringsledning för att arbeta som en informell medlem i ett team som arbetar med ett organisatoriskt förändringsinitiativ.


Som en del av din kurs kommer du att förberedas inför, och testas i, följande examen.

Change Management Foundation Examen:

 • 50 flervalsfrågor (50% godkända frågor)
 • 40 minuters varaktighet
 • stängd bok

OMDÖME / RECENSIONER

"I enjoyed the way the course was designed, it was easy to navigate and use. Great content and Change Management product. Very complete. I learned a lot. Very happy to recommend." Håkan Andersson

"Kursen och examen var enkel att installera och instruktionerna var tydliga. Jag gillade kursen! Jag kommer att använda AVC igen. Tack!"  Henrik Danielsson

”Bra material! Alla kan klara tentamen med denna onlinekurs och mycket praktiskt material!”  Karin Hägg (förändringsledning)

Om ni behöver utbildning
för mer än en person
,

kontakta oss direkt.
Vi svarar gärna på era frågor,

Välkommen att kontakta oss!

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Change Management Certification ™ (Förändringsledning) Foundation eLearning (inkl. certifiering), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Franka v. G
Bra praktiskt e-learning, tydligt uppbyggt med många övningsfrågor mellan varje moment så att man kan testa sina kunskaper under tiden. Övningarna var också bra och realistiska, så att du lätt kunde klara provet.
Monica Samuelsson
Jag gillade hur kursen utformades, det var lätt att navigera och använda. Fantastiskt innehåll och Change Management-produkt. Mycket komplett. Jag lärde mig mycket. Mycket glad att rekommendera.

Adding Value Consulting AB

Adding Value Consulting (AVC) är en ledande ATO (Accredited Training Organization). Vi har introducerat ett stort antal 'Best Practice'-metoder i Skandinavien. Vi är experter inom utbildning och certifiering. Under åren har AVC förvärvat omfattande kunskap om olika ledningsmetoder, relevant praxis...


Läs mer om Adding Value Consulting AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Adding Value Consulting AB

Embassy House, Box 24243
Linnégatan 89C
104 51 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 109 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Change Management Certification ™ (Förändringsledning) Foundation eLearning (inkl. certifiering) från Adding Value Consulting AB, fyll i dina uppgifter:

Reportage
PRINCE2 – Kungen av projektledni...
Adding Value Consulting AB

– Att vi nu har en mall att utgå ifrån vid allt projektarbete har gjort organisationen mycket mer effektiv och dessutom talar vi alla samma språk. Våra kunder ser att vi arbetar efter en internationell erkänd standard och de vet då att vi är effektiva och har kontroll på risker, kvalitet och levererar det vi har lovat och oftast lite extra därutöver!

Göran Enström, Commercial Manager, Envirotainer

Läs mer