Upphandlings- och affärsjuridik

Adda – ett företag inom SKR
Kort om utbildningen
1 dag
5 995 - 6 295 SEK exkl. moms
Distans, Rikstäckande

Kursbeskrivning

Utbildningen ges på distans 2021

Utbildningen vänder sig till dig med erfarenhet av offentlig upphandling, som vill lära dig mer om den juridik som ligger till grund för att kunna orientera sig i LOU:s många möjligheter. Du kommer bl.a. att lära dig om hur man skriver ett avtal som blir ett praktiskt verktyg, att tolka praxis, att hantera överprövningar samt praktisk hantering av offentlighet och sekretess.

Du lär dig:

  • avtalsskrivning
  • att tolka praxis
  • hantera överprövningar och överprövningsprocessen
  • offentlighet och sekretess i offentlig upphandling

I priset ingår: Kursdokumentation samt intyg.

Varför ska du gå utbildningen?

För att skapa bättre avtal som ökar chanserna för goda resultat under hela avtalstiden, för att minska riskerna för överprövningar och öka chanserna att vinna om de ändå blir ett faktum samt för att effektivisera processerna vid utlämnande av anbudsupphandlingar.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som arbetat med upphandling ett tag, som är jurist eller har intresse för juridik och vill ta dina upphandlingar till nästa nivå.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Upphandlings- och affärsjuridik, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Adda – ett företag inom SKR

Adda – ett företag inom SKR

Adda är ett företag inom SKR (Sveriges Kommuner och Regioner) och vi erbjuder verksamhetsstöd till offentlig sektor inom strategisk försörjning. Kompetensförsörjning är en av de största utmaningarna inom offentlig sektor och därför erbjuder vi relevanta och vassa utbildningar i olika...


Läs mer om Adda – ett företag inom SKR och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Adda – ett företag inom SKR

Hornsgatan 15
Stockholm

Tel: 08 709 59 00

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Upphandlings- och affärsjuridik!

Arrangörsrecensioner
(4,2)
Baseras på 8 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Upphandlings- och affärsjuridik från Adda – ett företag inom SKR, fyll i dina uppgifter: