Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Teleskoplastare

AD Maskin AB
Kort om utbildningen
1 dag
5 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-10-26 - Gävle
Gävle
Kommande starter
Gävle
5 000 SEK
2020-10-26

Kursbeskrivning

Teleskoplastare – Truckkort C7

Utbildningen lär dig framföra en teleskoplastare (teleporter) när de används med gaffelarmar eller annat lyftaggregat med liknande funktion på plant och hårdgjort underlag. 

Många inom transport- och byggbranschen kommer ofta i kontakt med lastmaskiner på ett eller annat sätt. Det är viktigt att ha rätt utbildning som omfattar de arbetsuppgifter man utför. Det är fråga om godshantering, anläggning eller att man bara använder lastmaskinen med gafflar (som en truck).

En annan viktig anledning att ha rätt utbildning är också att försäkringsbolagen kräver det för att ge ersättning för skador och kostnader. Har du inte rätt utbildning och orsakar en kostsam skada kommer du att stå personligt ansvarig för alla kostnader. Det är vanligt att någon person (oftast chefen) säger sig "ta ansvaret" om du kör ändå men det fungerar inte på det viset. Inte ens om det "finns skriftligt" på det. Blir det en rättssak av olyckan så är det föraren och ingen annan som är vållande.

Målgrupp

Förkunskapskrav: Du måste ha traktorkort eller B-kort.

Examen, diplom m.m.

Förare med mindre än 30 månaders erfarenhet erhåller efter godkänd utbildning en så kallad utbildningsbok och ett utbildningsintyg. När 30 månaders erfarenhet uppnåtts ska boken bytas ut mot ett yrkesbevis.

De förare som har mer än 30 månaders erfarenhet får ett yrkesbevis efter godkänd utbildning.

Behöver du skriva ett kompetensprov?

Du som tidigare har kört hjullastare och behöver Yrkesbevis gör ditt kompetensprov hos oss snabbt och enkelt och till ett mycket bra pris.

För att göra en validering kräver vi minst 2000 dokumenterade timmar (12 månader)

AD Maskin AB

AD Maskin AB

AD Maskin – ett familjeföretag

AD Maskin är ett familjeföretag som funnits sedan 2011. Ett ganska nytt företag alltså. Med detta i åtanke försöker vi också var "nya" i vårt sätt att tänka och utbilda. Vi håller oss uppdaterade med det senaste utbildningsmaterialet och med...


Läs mer om AD Maskin AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

AD Maskin AB

Nävergatan 3
80283

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Teleskoplastare från AD Maskin AB, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Teleskoplastare!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar