Visa utbildning.se som: Mobil

Webbutveckling React

Accodeing to you
Kort om utbildningen
Flexibelt men vanligtvis 2 - 5 dagar
Nästa tillfälle: Enligt avtal - Sverige
Sista ansökan: Beställning behöver göras minst 4 veckor innan första undervisningsdagen.
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Föreläsning på Geekbeer i Karlskrona

Plocka upp ett av världens populäraste ramverk för webbapplikationer. Låt ert team lära sig tillsammans med några av Sveriges mest erfarna React-utvecklare och dra nytta av våra djupa kunskaper om API tillsammans med år av praktisk erfarenhet av att bygga olika webbapplikationer med React.

Vi erbjuder en fantastisk språngbräda som tar ert team från nyfiket till produktivt på några dagar. Med ett väl beprövat grundkoncept och möjlighet att anpassa oss till er kunskapsgrad kan vi hjälpa nybörjare att skriva produktionsklar kod eller bara komma in för att hjälpa er att gå från klassbaserad React till att lära er om Hooks och de nya Suspense/Concurrent APIet.

Målgrupp

Vi har jobbat med team som helt saknade bakgrund av frontend JavaScript, hjälpt migrerat organisationer från jQuery eller AngularJS och bara lärt ut de nyaste APIerna till erfarna team som jobbat med React i flera år.

Kort sagt; om ni är intresserade av React så kan vi definitivt hjälpa er med det ni behöver. Vi har jobbat så länge med React att vi även har bra överblick över det omkringliggande ekosystemet och kan rekommendera best practices kring Redux, GraphQL, testning eller hur ni hanterar CSS och SVG i ert projekt.

Kursinnehåll

Innan kursen börjar så kommer vi att prata om var ni befinner er i er kunskap kring React-ekosystemet. Baserat på det så kommer vi att rekommendera ett kursupplägg som tar er från där ni är nu till den kompetens ni vill ha i teamet.

Eftersom vi jobbar aktivt med React i flera projekt, både mot kund och internt, och har därför bra praktisk erfarenhet av alla de nyare delarna av React, så som:

 • Context
 • Hooks
 • Suspense
 • Concurrent mode

Vi jobbar också med många teknologier som relaterar till React och Flux-mönstret så vi har koll på saker som:

 • Redux
  • Thunk
  • Sagas
  • Redux logic
 • GraphQL
  • Apollo
 • Styled components
 • SVG i React
 • Immer
 • Material design components

Upplägg

Det normala upplägget för ett team som har hört om React, några kanske har lekt lite med det utanför jobbet men ingen har jobbat med det i ett skarpt projekt, ser ut såhär:

Dag 1

Genomgång av React som ramverk, vad det gör och vad det inte gör. Vi tittar på enkla exempel för att förstå hur koncepten fungerar i verkligheten.

Dag 2

Vi bygger en grundläggande ToDo-applikation. Det behöver vara en enkel applikation så att vi kan fokusera på koden istället för att fastna i problemet vi försöker lösa. På eftermiddagen går vi igenom vad vi har byggt och tar eventuella frågor och funderingar.

Dag 3

Vi bygger ut applikationen med avancerade funktioner som inloggning och asynkrona anrop etc. Avslutningsvis så diskuterar vi horisonter, saker vi inte har hunnit gå igenom, hur man löser mer avancerade problem som code splitting och server side rendering och andra problem som kanske är specifika till det ni håller på med.

Tid & plats

Vi har kontor från Karlskrona i söder till norr om Uppsala i mitten av Sverige, men reser gärna ut till er för att hålla en kurs på ett par dagar till en vecka.

Vi har utbildat team i Malmö och Växjö så väl som på hemmaplan, så det är inga problem om vi inte finns där ni behöver oss, vi kan flytta på oss!

Kursledare

Jonas Schubert Erlandsson har jobbat som tech lead på webb inom flera stora företag både i sverige och utomlands. Han har över 25 års erfarenhet av webbutveckling, som han fortfarande bättrar på dagligen, och har skapat och hållit i kurser för kvalitetsutveckling både internt och externt på många företag. En uppskattad talare som har föreläst på event, skolor och universitet och någon som alltid vill prata om problemen ni har framför er.

Han ser sina erfarenheter som en karta som ni tillsammans kan använda för att undvika misstag och framtida problem och hitta en lösning som ger er mycket flexibilitet utan att bli ohanterlig.

Gör som många andra företag och bjud in Jonas för att hjälpa ert team komma på banan med React.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Webbutveckling React, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Accodeing to you

Accodeing to you

Tänk om någon kunde komma till ert företag och blåsa liv i glöden, undervisa i de senaste teknologierna och dela med sig av sina erfarenheter på ett engagerande sätt? Vi gör gärna det! Jonas har till exempel över 25 års...


Läs mer om Accodeing to you och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Accodeing to you

Box 1291
116 74 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Webbutveckling React!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner.
Alla recensioner för arrangören