Visa utbildning.se som: Mobil

Webbutveckling

Accodeing to you
Kort om utbildningen
Flexibelt men vanligtvis 2 - 5 dagar
Nästa tillfälle: Kontakta oss - Distans
Distans, Rikstäckande
Företagsanpassad utbildning
Kommande starter
Sverige
Kontakta oss  
Distans
Kontakta oss  

Kursbeskrivning

Modern webbutveckling med React

React, Redux, ES6, Cucumber, styled components, BDD, unit tests, TDD, Puppeteer, Selenium...

Kanske är detta er första webbapp och ni behöver en grundplåt med extra allt? Eller har ni jobbat i Angular innan men sneglar på React? Kanske har ni kört React i ett par år men behöver komma ifatt de senaste nya funktionerna i ramverket och EcmaScript? Eller är det bara testningen ni är svaga på? Vi har hållit kursen på alla dessa nivåer och hjälpt team med olika bakgrund och storlek komma igång snabbt med de nya teknikerna.

Modern webbutveckling omfattar ett helt ekosystem av språk, ramverk, webbläsare och verktyg. I den här kursen går vi igenom hur en utvecklingsstack för modern webbutveckling kan se ut. Vi fokuserar på era behov i de konkreta projekt ni jobbar med just nu eller skall starta och anpassar innehållet efter er. Kursen är alltid fokuserad kring en viss uppsättning tekniker och teknologier, men kan anpassas till allt från fullkomliga nybörjare till team som har många projekt bakom sig och bara vill ha en introduktion till det senaste nyheterna.

Vi har erfarenhet av många ramverk och verktyg från alla olika projekt vi har drivit och ger er en översikt av vad som finns, kryddad med våra åsikter om vad som funkar bra och varför. Vi går sedan över på rent praktiska övningar där vi sätter upp en stack och använder den för att bygga en exempelapp. Vi försöker ta med så mycket av det som är specifikt för er situation som möjligt och det som vi inte kan få med direkt i det praktiska arbetet pratar vi igenom efter. Med lite praktisk erfarenhet är det lättare att diskutera de mer avancerade koncepten och situationerna på ett sätt som ger er tillräckligt mycket kött på benen för att kunna springa själva med ert projekt efteråt.

Kontakta oss för att sätta ihop en kurs som passar just er!

Målgrupp

Eftersom våra kurser anpassas efter era behov så är målgruppen bred. Det kan vara så att ni är helt nybörjare på React, kanske har ni inte ens valt vilket frontend-ramverk ni vill använda er av. Eller så vill ni fördjupa era kunskaper och lära er mer. Kanske vill ni också börja testa er applikation? Hör gärna av er till oss med era frågor.

Kursinnehåll

Vi pratar gärna om

● ES6 - ESNext
● React, inklusive context API och Hooks mm
● Redux, med thunk eller redux-logic om vi får välja
● Styled components, styling måste in i komponenten om det skall vara en komponent
● Webpack
● Cucumber
● Selenium
● Jest
● Docker
● Kubernetes
● Teststrategi
● TDD

Vi kan också prata om

● Vue
● AngularJS
● Backbone (varför ni skall bort från det)
● jQuery (och varför React troligen är bättre för er)
● CSS
● Docker swarm
● Mocha, Chai, Jasmine, QUnit etc
● Testning after the fact

Om ni har större grupper eller geografiskt distribuerade team så har vi också erfarenhet av att driva utbildningarna på distans, helt eller delvis, och att ta fram kursmaterial för asynkront lärande: screencasts, uppgifter och referensmaterial.

Upplägg

Normalt brukar vi försöka blanda teoretiska genomgångar, där vi presenterar grunder eller specifika tekniker, med praktiska övningar. Målet är att träffa på kanterna av den överblick vi har gett och väcka frågor kring hur vissa, specifika problem kan lösas.

Ett exempel på ett upplägg över 4 halvdagar kan vara en teoretisk genomgång vid första tillfället med introduktion till övningsuppgiften.

Andra och tredje tillfället går man igenom en del av övningsuppgiften och tar upp frågor som direkt relaterar till implementationen. Här kan man antingen köra asynkront, där deltagarna gör delar av uppgiften mellan tillfällena och fokusera på frågor och problem när man träffas, eller lösa uppgiften tillsammans under tiden och ta frågorna när de dyker upp.

Sista gången brukar vi diskutera delarna vi inte hann implementera, kvarvarande frågor, nästa steg samt ge en översikt på mer avancerade tekniker som man inte kom in på under kursen.

Kursledare

Jonas Schubert Erlandsson har jobbat som tech lead på webb inom flera stora företag både i sverige och utomlands. Han har över 25 års erfarenhet av webbutveckling, som han fortfarande bättrar på dagligen, och har skapat och hållit i kurser för kvalitetsutveckling både internt och externt på många företag. En uppskattad talare som har föreläst på event, skolor och universitet och någon som alltid vill prata om problemen ni har framför er.

Han ser sina erfarenheter som en karta som ni tillsammans kan använda för att undvika misstag och framtida problem och hitta en lösning som ger er mycket flexibilitet utan att bli ohanterlig.

Gör som många andra företag och bjud in Jonas för att hjälpa ert team komma på banan med det nya projektet eller för att hjälpa till att räta upp problemprojektet.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Webbutveckling, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Accodeing to you

Accodeing to you

Tänk om någon kunde komma till ert företag och blåsa liv i glöden, undervisa i de senaste teknologierna och dela med sig av sina erfarenheter på ett engagerande sätt? Vi gör gärna det! Jonas har till exempel över 25 års...


Läs mer om Accodeing to you och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Accodeing to you

Box 1291
116 74 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Webbutveckling!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner.
Alla recensioner för arrangören