Visa utbildning.se som: Mobil

Accodeing to you – företagsanpassade utbildningar

Accodeing to you – experter med fokus på kundvärde


Tänk om någon kunde komma till ert företag och blåsa liv i glöden, undervisa i de senaste teknologierna och dela med sig av sina erfarenheter på ett engagerande sätt? Vi gör gärna det! Jonas har till exempel över 25 års erfarenhet av webbutveckling, en master inom datavetenskap och en stor mängd projekt bakom sig - från små till dem med hundratals miljoner slutanvändare.

Jonas föreläser på Dev Tribe Gathering i Växjö 2018

Söker du utbildare som vet vad som gäller för att de själva jobbar med problemen och teknikerna varje dag så är Accodeing to you ett givet val. Vi har utbildat både publikt, på högskolor och universitet och ute på företag i många år. Med fokus på att anpassa kurserna efter era konkreta behov och nuvarande kunskaper så maximeras värdet av tiden med er. Slå en signal idag och prata om varför ni behöver lära er mer om Kubernetes, JavaScript, React eller testning, vi hjälper er gärna till rätta.

Bli en av våra återkommande kunder ni också!

Visa alla utbildningar med Accodeing to you

Utbildningar

Företagsanpassad utbildning
IT - Avancerad
Webbutveckling Längd Pris Ort Snittbetyg
Testning av webbapplikationer Flera orter (2)
4,0 (2)
Webbutveckling Flera orter (2)
Webbutveckling React Rikstäckande

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Accodeing to you och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Accodeing to you

Box 1291
116 74 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 2 recensioner.

Angelica Wianto, Contribe
(4)
För mig som har en bakgrund som manuell testare gav detta mig en ny syn på automation och vilken kraft det finns kopplat till det om det används på rätt sätt. Att alla, från beställare till utvecklare, kan hjälpa till att få storyn testbar genom att använda samma språk och format. Jonas sätt att koppla övningsuppgifterna till deltagarnas verklig...
Visa mer
Christer Masmanidis, Contribe
(4)
Jonas från Accodeing höll en React-kurs på vårt företag där vi alla var nybörjare i ämnet och jag tycker vi fick en bra grund att stå på för att kunna spinna vidare på egen hand. Han gick igenom grunderna och "best practices" från hans egna erfarenheter på ett pedagogiskt sätt.
Intresseanmälan

För att få mer information från Accodeing to you, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner.