Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Utveckla er Engelska språk intelligens

Academy GMS
   
Distans, Sverige

Beskrivning av: Utveckla er Engelska språk intelligens

Lär dig att börja tänka på engelska så att du kan sluta översätta och bli mer flytande engelska i tankesätt och bli snabbare på att kommunicera.

Vad lär du dig?

  • utveckla tankar på engelska.
  • Prata engelska enkelt utan att översätta.
  • Uttryck idéer kreativt, snarare än att använda förbestämda fraser.
  • Använd nytt och fräscht engelsk ordförråd och fraser med säkerhet.
  • Anslut och prata om abstrakta idéer.

Bra att kunna innan kurs

  • Kunna kommunicera på engelska till viss grad.
  • Du bör ha förmågan att förstå mest tydligt talade engelska.

Beskrivning

Om du inte kan tänka på engelska, kan du inte bli helt flytande engelska. Det kanske låter lite konstigt, men det är sant. Att översätta ditt språk till engelska kommer att hindra dig från att kunna kommunicera naturligt. Denna kurs kommer att driva dig att använda din ”engelska hjärna”. Det innehåller övningar, tekniker och en rigorös väg mot flytande språk och tankesätt. Denna kurs är absolut nödvändig för alla som är redo att ta sin engelska till nästa nivå.

Varje lektion fokuserar på en enda idé och var och en är omfattande. Det betyder att du kan arbeta hårt och göra mycket framsteg med ditt talade engelska, här fokuserar vi smart och tar enorma steg mot dina engelsktalande mål. Det är vad den här kursen handlar om - att arbeta smart.

Vem denna kurs är för:

  • Denna kurs är för engagerade engelska elever som är redo att ta sin engelska till nästa nivå. Om du vill ha naturliga samtal med engelsk språkliga personer, eller om du behöver kommunicera på engelska genom jobbet, är denna kurs helt avgörande.

Academy GMS

Academy GMS

Academy GMS – Vi utbildar Företag & Organisationer!

Redan för 35 år sedan började GMS International att skapa utbildningslösningar och tjänster för företagsmarknaden. Men eftersom alla företag har helt olika behov och önskemål stod det tidigt klart att vi behövde vara flexibla och verkligen lyssna på våra kunder....


Läs mer om Academy GMS och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Utveckla er Engelska språk intelligens, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Kontaktuppgifter till Academy GMS

Academy GMS

Solkraftsvägen 2
135 70 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Utveckla er Engelska språk intelligens!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 81 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar