Inga recensioner än

Tyska Für Alle! Företagskurser Nybörjare till Avancerad Nivå

Academy GMS, i Sverige (+2 orter)
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Beskrivning av: Tyska Für Alle! Företagskurser Nybörjare till Avancerad Nivå

Affärstyska är språket för dig som jobbar i Tyskland eller med tyska kollegor.

Lär dig tyska på en språkkurs. Tyska är användbart både privat och i jobbet. Kursen i tyska lär dig att både prata och skriva tyska, men fokus ligger ofta på muntlig konversation.

Kursen fokuserar på det praktiska arbetslivsspråk, både i tal och skrift. Vi fokuserar på ordförrådet och på att tala och skriva i olika typiska arbetsrelaterade situationer.

Kursinnehåll

På kursen får du lära dig:

  • vanliga ord och fraser
  • ställa frågor och förstå svar
  • grundläggande grammatik
  • tala och skriva om ämnen

Kursupplägg

Undervisningen sker huvudsakligen på tyska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Vi fokuserar på aktivt lärande på lektionerna och ni har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Räkna med några timmars hemarbete mellan kurstillfällena för att maximera ert inlärande. 

Våra lärare har tyska som modersmål eller motsvarande kunskaper. Läraren har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Tyska Für Alle! Företagskurser Nybörjare till Avancerad Nivå, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
Academy GMS
Olof Palmes gata 13
111 37 stockholm

Academy GMS – Vi utbildar Företag & Organisationer!

Redan för 35 år sedan började GMS International att skapa utbildningslösningar och tjänster för företagsmarknaden. Men eftersom alla företag har helt olika behov och önskemål stod det tidigt klart att vi behövde vara flexibla och verkligen lyssna på våra kunder....

Läs mer om Academy GMS och visa alla utbildningar.

Highlights