Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Tyska Für Alle! Företagskurser Nybörjare till Avancerad Nivå

Academy GMS
   
Göteborg, Malmö, Sverige

Beskrivning av: Tyska Für Alle! Företagskurser Nybörjare till Avancerad Nivå

Affärstyska är språket för dig som jobbar i Tyskland eller med tyska kollegor.

Lär dig tyska på en språkkurs. Tyska är användbart både privat och i jobbet. Kursen i tyska lär dig att både prata och skriva tyska, men fokus ligger ofta på muntlig konversation.

Kursen fokuserar på det praktiska arbetslivsspråk, både i tal och skrift. Vi fokuserar på ordförrådet och på att tala och skriva i olika typiska arbetsrelaterade situationer.

Kursinnehåll

På kursen får du lära dig:

  • vanliga ord och fraser
  • ställa frågor och förstå svar
  • grundläggande grammatik
  • tala och skriva om ämnen

Kursupplägg

Undervisningen sker huvudsakligen på tyska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Vi fokuserar på aktivt lärande på lektionerna och ni har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Räkna med några timmars hemarbete mellan kurstillfällena för att maximera ert inlärande. 

Våra lärare har tyska som modersmål eller motsvarande kunskaper. Läraren har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper.

Academy GMS

Academy GMS

Academy GMS – Vi utbildar Företag & Organisationer!

Redan för 35 år sedan började GMS International att skapa utbildningslösningar och tjänster för företagsmarknaden. Men eftersom alla företag har helt olika behov och önskemål stod det tidigt klart att vi behövde vara flexibla och verkligen lyssna på våra kunder....


Läs mer om Academy GMS och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Tyska Für Alle! Företagskurser Nybörjare till Avancerad Nivå, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Kontaktuppgifter till Academy GMS

Academy GMS

Solkraftsvägen 2
135 70 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Tyska Für Alle! Företagskurser Nybörjare till Avancerad Nivå från Academy GMS, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Tyska Für Alle! Företagskurser Nybörjare till Avancerad Nivå!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 84 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar