Visa utbildning.se som: Mobil

Presentationer på engelska

Academy GMS
Kort om utbildningen
Nästa tillfälle: maj 2021 - Distans
Distans, Rikstäckande, Sverige
Företagsanpassad utbildning
Kommande starter
Distans
juni 2021

Distans
juli 2021

Distans
augusti 2021

Sverige
Kontakta oss för mer information

Beskrivning av: Presentationer på engelska

ATT HÅLLA PRESENTATIONER PÅ ENGELSKA!

Att hålla en muntlig presentation inför publik tycker många är obehagligt. Men att kunna framföra sitt budskap på ett övertygande sätt kan leda till ökad framgång. Det är ett ypperligt tillfälle att visa upp dig själv, dina kunskaper och tankegångar.

Utbildningen kan göras i flera olika nivåer, från grundläggande retorik till mer avancerad presentationsteknik.

Under utbildningens olika nivåer kommer vi att jobba med såväl kommunikationsteori, röstanvändande och kroppsspråk. Vi kommer att gå igenom ämnena retorik, kommunikation och presentation och lära oss hur man planerar och genomför trovärdiga och övertygande presentationer på engelska inför publik. Vi kommer att lära oss att hantera olika presentationssituationer – tal, införsäljningar, förhandlingar, instruktioner etc.

Den här utbildningen är riktad till dig som är chef, ledare och säljare. Du som brukar eller kommer att hålla presentationer på engelska och tala inför publik och vill göra ett trovärdigt och alltigenom övertygande intryck på åhörarna.

Kursen skräddarsys helt utifrån dig och ditt företags behov, önskemål och förutsättningar. Vi på GMS International har 35 års erfarenhet av utbildningar inom kommunikation och våra lärare är noggrant utvalda utifrån kompetens och erfarenhet. Utbildningarna anordnas ute hos våra kunder, men vi kan självklart erbjuda andra lösningar om det finns önskemål om utbildningar på annan ort. Som kursdeltagare kommer du även att få personlig coaching och omedelbar feedback från din lärare.

Kontakta oss på telefon +46 (0)8-798 20 80 om du har frågor kring vår kurs – Att hålla presentationer på engelska.

Academy GMS

Academy GMS – Vi utbildar Företag & Organisationer!

Redan för 35 år sedan började GMS International att skapa utbildningslösningar och tjänster för företagsmarknaden. Men eftersom alla företag har helt olika behov och önskemål stod det tidigt klart att vi behövde vara flexibla och verkligen lyssna på våra kunder....


Läs mer om Academy GMS och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Presentationer på engelska, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Kontaktuppgifter till Academy GMS

Academy GMS

Olof Palmes gata 13
111 37 stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Presentationer på engelska!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 85 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Presentationer på engelska från Academy GMS, fyll i dina uppgifter: