Visa utbildning.se som: Mobil

Ledarskap i tider av förändring

Academy GMS
Kort om utbildningen
Anpassad
Nästa tillfälle: Omgående start eller enligt önskemål - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Beskrivning av: Ledarskap i tider av förändring


Vänd motvind till framgång!


Kursen Ledarskap i tider av förändring handlar om hur du kan utvecklas till att bli den bästa- och tryggast möjliga ledaren i ditt företag. I tider av förändring behövs nya förberedelser och ny kunskap, något denna utbildning från GMS International ger dig!

Utveckling inom olika områden ställer stora krav på anpassning och genomtänkt ledarskap.

Fokus ligger på att tydliggöra ledarskapets roll när olika förändringar drabbar företaget. Det kan handla om:

  • nedskärningar,
  • nytt ägarskap eller
  • annan omorganisering. 

Oavsett anledning till förändringarna behöver du som ledare hålla i rodret med trygg och fast hand och styra ditt arbetslag vidare.

Kursinnehåll

Bered er på utmaningar!

Det är viktigt att vara uppmärksam på vilka bakslag som kan uppkomma och vilka nya vägar som kanske bör tas. Att driva igenom ett förändringsarbete effektivt kräver därför förankring, förberedelse och förståelse.

Efter avslutad kurs har ni fått ökad förmåga att förstå era egna och andras reaktioner, tankar och känslor under pågående förändring. Du kommer i din ledarroll känna dig trygg och stabil, redo att anta de utmaningar som kan uppstå!

Kursens mål

Denna grundläggande ledarskapskurs i förändringsledning ger dig insikt, redskap och nya metoder för att praktiskt driva och lyckas med din organisations förändringsarbete.

Deltagarna på kursen kommer få kunskap om hur man kan kommunicera för att skapa delaktighet och engagemang hos sina medarbetare. Ni får dessutom verktyg att hantera eventuellt motstånd samt lär er att stötta i tider av oro och tillfällig organisatorisk oreda.

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till de chefer som vill få kunskap om hur man på bästa sätt kan leda sitt team under pågående förändring.

Academy GMS

Academy GMS

Academy GMS – Vi utbildar Företag & Organisationer!

Redan för 35 år sedan började GMS International att skapa utbildningslösningar och tjänster för företagsmarknaden. Men eftersom alla företag har helt olika behov och önskemål stod det tidigt klart att vi behövde vara flexibla och verkligen lyssna på våra kunder....


Läs mer om Academy GMS och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledarskap i tider av förändring, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Kontaktuppgifter till Academy GMS

Academy GMS

Solkraftsvägen 2
135 70 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ledarskap i tider av förändring!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 81 recensioner.
Alla recensioner för arrangören