Visa utbildning.se som: Mobil

Arbetsmiljöutbildning Grund till Chefsnivå

Academy GMS
Kort om utbildningen
Nästa tillfälle: Vår 2021 - Distans
Företagsanpassad utbildning
   
Distans, Göteborg, Malmö, Stockholm, Sverige

Beskrivning av: Arbetsmiljöutbildning Grund till Chefsnivå

Arbetsmiljöutbildningar från Grunden till Chefsnivå

Är du skyddsombud, chef, arbetsledare ger våra kurser er värdefulla kunskaper i arbetsmiljöarbete på just din arbetsplats.

En god arbetsmiljö är en absolut förutsättning för att vi ska må bra och kunna prestera i vårt arbete. En god arbetsmiljö ger även direkta resultat när det gäller högre effektivitet och ökad lönsamhet för företag.

Grundutbildning:

Vi lär dig att förstå det komplexa regelverket kring arbetsmiljö, ansvarsfrågorna och hur du skapar en god och funktionell arbetsmiljö på din arbetsplats. Vi lär dig att förebygga problem som kan leda till dåligt arbetsklimat, ohälsa och olyckor. Kursen ger även kunskaper kring hur en positiv arbetsmiljö kan skapa goda resultat för verksamheten. 

Den här grundläggande kursen ger dig trygghet att agera inom arbetsmiljöområdet på ett konstruktivt och säkert sätt. Ett måste för chefer, arbetsledare och skyddsombud.

Vidareutbildning:

En fördjupande utbildning speciellt framtagen för alla rutinerade skyddsombud, huvudskyddsombud eller regionala skyddsombud.

När du arbetat som skyddsombud en tid upptäcker du att det dyker upp nya frågeställningar inom och genom ditt uppdrag. Frågor som ofta är av snävare karaktär och svårare att skaffa sig kunskaper om.

Denna fördjupningsutbildning ger dig kunskaper om hur du ska undvika fallgropar dels när det gäller uppdraget som skyddsombud, men vi fördjupar oss också i det rättsliga aspekterna och i att arbeta förebyggande med de organisatoriska och sociala frågorna i verksamheten.

Arbetsmiljökunskap för chefer

Att arbeta som chef ställer krav på många kunskaper, inte minst inom arbetsmiljö. Ett väl fungerande arbetsmiljöarbete är väsentligt för dina medarbetares hälsa och det finns tydliga riktlinjer inom lagen för att bland annat främja en god psykosocial arbetsmiljö och förebygga arbetsskador. Under utbildningen Arbetsmiljö för chefer får du insikt i hur arbetsmiljöarbetet bör struktureras och vilket ansvar som åligger dig som ledare.

Mer på vår websida:

Våra skyddsombudutbildningar, riktad till just skyddsombud och arbetsmiljöombud, kan ha flera olika inriktningar beroende på er verksamhet och era behov, t ex:

--

Arbetsmiljö för chefer - att planera och leda arbetsmiljöarbetet

--

SAM i praktiken

--

Att förebygga hot och våld på jobbet

--

Kemiska hälsorisker

-- 

Arbetslivsinriktad rehabilitering

-- 

Krishantering - avlastningssamtal

-- 

Säkerhetskultur

-- 

Fysiska och psykiska belastningsfaktorer

--

Psykosocial arbetsmiljö

--

Kurserna varvar teori med praktiska övningar och diskussioner där ni som deltagare ska kunna relatera övningarna till den verksamhet som bedrivs på just er arbetsplats.

Dessa kurser i arbetsmiljö kan även genomföras som webbutbildning.

Academy GMS

Academy GMS

Academy GMS – Vi utbildar Företag & Organisationer!

Redan för 35 år sedan började GMS International att skapa utbildningslösningar och tjänster för företagsmarknaden. Men eftersom alla företag har helt olika behov och önskemål stod det tidigt klart att vi behövde vara flexibla och verkligen lyssna på våra kunder....


Läs mer om Academy GMS och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Arbetsmiljöutbildning Grund till Chefsnivå, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Kontaktuppgifter till Academy GMS

Academy GMS

Solkraftsvägen 2
135 70 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Arbetsmiljöutbildning Grund till Chefsnivå från Academy GMS, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Arbetsmiljöutbildning Grund till Chefsnivå!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 84 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar