Inga recensioner än

Affärsspråk kurser - Affärsengelska, Affärssvenska, Affärstyska, m.fl

Academy GMS, Distans
Språk
Engelska ( + more )
Språk
Engelska ( + more )
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Beskrivning av: Affärsspråk kurser - Affärsengelska, Affärssvenska, Affärstyska, m.fl

Språkutbildningar som tar dig och ditt företag till nästa nivå!

Företagsanpassade affärsspråk kurser

Uttryck dig affärsmässigt på ett andraspråk.

I dessa kurser kommer att känna dig säkrare när du ska presentera ditt företag eller organisation, när du ska träffa utländska kontakter, när du vill framföra ditt affärsbudskap på ett möte eller i en förhandling samt när du ska skriva texter och emails i ditt arbete t.ex. affärsbrev, offerter och rapporter.

Vi bygger upp själförtroende och hur man förbättrar sina kommunikationsfärdigheter då man "möts" i telefon och videokonferens sammanhang.

Utveckla ert affärsspråk med lärarledda privatlektioner

Kurs för dig som vill utöka ditt ordförråd och din förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt i ditt arbete genom ett andraspråk. Kursen är för dig själv eller medarbetare på företag. Vi skräddarsyr undervisning i  efter den nivå ni befinner erpå och de behov ni har. Vi inleder alltid med en behovsanalys och nivåbedöming.

Lämna en intresseanmälan så skickar vi mer information!

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Affärsspråk kurser - Affärsengelska, Affärssvenska, Affärstyska, m.fl, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
Academy GMS
Olof Palmes gata 13
111 37 stockholm

Academy GMS – Vi utbildar Företag & Organisationer!

Redan för 35 år sedan började GMS International att skapa utbildningslösningar och tjänster för företagsmarknaden. Men eftersom alla företag har helt olika behov och önskemål stod det tidigt klart att vi behövde vara flexibla och verkligen lyssna på våra kunder....

Läs mer om Academy GMS och visa alla utbildningar.

Highlights