Förbättra er Affärsengelska - Intensivkurs - Business English

Academy GMS, i Stockholm (+2 orter)
Längd
10 veckor
Längd
10 veckor
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Beskrivning av: Förbättra er Affärsengelska - Intensivkurs - Business English

Affärsengelska är en satsning för ditt företag!

En bra affärsengelska kurs har du stor nytta av hela livet. Vare sig det handlar om att du ska hålla i presentationer, genomföra säljpitchar eller när det är dags för dig att förhandla. Du kommer direkt att uppleva det positiva värdet av att lära dig mer avancerade- och korrekta termer på affärsengelska. Engelskakunskaper på en professionell nivå ger dig goda förutsättningar för bra affärer!

Utbildningen är lämplig både för dig som vill förbättra dina språkkunskaper och för dig som vill känna dig säkrare i dina internationella kontakter genom ökad medvetenhet om kulturella skillnader i bemötande, mötesstruktur och interaktion med människor. Under utbildningen får du tillgång till egna övningar och extramaterial att jobba vidare med.

Kursen vänder sig till dig som vill känna dig säkrare på att förhandla på engelska och att framföra ditt budskap på möten.

För chefer, säljare och övrig personal som deltar i möten och förhandlingar på engelska.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Förbättra er Affärsengelska - Intensivkurs - Business English, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner
Skriv en recension
5/5
Bernt A.
10 okt 2023
En bra kurs för affärsengelska

Om du behöver förbättra din engelska för affärssammanhang är det här kursen för dig. Mycket praktisk och tillämpbar information.

Academy GMS
Olof Palmes gata 13
111 37 stockholm

Academy GMS – Vi utbildar Företag & Organisationer!

Redan för 35 år sedan började GMS International att skapa utbildningslösningar och tjänster för företagsmarknaden. Men eftersom alla företag har helt olika behov och önskemål stod det tidigt klart att vi behövde vara flexibla och verkligen lyssna på våra kunder....

Läs mer om Academy GMS och visa alla utbildningar.

Highlights