Visa utbildning.se som: Mobil

Presentationsteknik

Academic House
Kort om utbildningen
2,5 dagar
13 900 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2020-03-04 - Malmö
Göteborg, Malmö, Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Malmö
2020-03-04  
13 900 SEK
Stockholm
2020-05-11  
13 900 SEK
Presentationsteknik

Kursbeskrivning

Presentationsteknik - konsten att få åhörare att lyssna

Utveckla din presentationsteknik och du kan känna dig tryggare inför kvartalsmötet, utbildningen eller annan presentationen som du ska hålla. 

presentation

Presentationsteknik är något som många tycker känns jobbigt att öva på. Att tala inför en grupp hamnar ofta högst upp på listan över det som vi skyr allra mest. Genom praktisk träning och rätt innehåll, disposition, kroppsspråk, retorik och röst ökar dina chanser att lyckas övertyga.

presentationsteknikUnder kursen presentationsteknik fokuserar vi på att utveckla din skicklighet i att få din publik att lyssna. Du kommer själv få hålla presentationer och varva det med retorik och kommunikationsteori. Vi arbetar med verktyg för att vända eventuell nervositet till någonting positivt och metoder för att göra din presentation tydlig. Du kommer att hålla flera presentationer och både ge och få värdefull feedback från kursledare och övriga deltagare. Om du önskar så spelas dina presentationer in och du får med dig dem hem för att kunna träna vidare.

Mål med kursen
Efter kursen har du den retorik som behövs för att genomföra presentationer på ett  övertygande och engagerat sätt. Du kommer att kunna anpassa ditt budskap efter åhörare och ha kunskap om hur du på bäst sätt strukturerar din presentation för att skapa störst uppmärksamhet. Du kommer även att ha möjligheten att vända nervositet till någonting positivt i dina presentationer.

Liknande utbildningar:

Praktisk kommunikation
Kommunikativt ledarskap
Presentationsteknik företagsanpassad

Academic House strävar efter små grupper där alla deltagare får möjlighet att öva och ställa egna frågor.

Klicka på ''Beställ information'' så får du veta mer.

Ur innehållet

Under båda dagarna får du möjlighet att öva på din presentationsteknik.

Dag 1 

 • Konsten att få kontakt med lyssnarna
 • Hantera det viktiga kroppsspråket
 • Sätt dig in i åhörarens situation
 • Målanalys och mottagaranalys
 • Tidsaspekter i presentationen
 • Det lyckade genomförandet - Inledning, Avslutning och Uppföljning

Dag 2

 • Olika typer av manus och andra hjälpmedel
 • Modern retorik och knep för en lyckad presentation
 • Dina egna presentationer i videoformat
 • En bra disposition - I vilken ordning ska budskapen framföras?
 • Dokumentation - Före, under och efter presentationen

Kursledare

Malin Holmqvist har lång erfarenhet av att arbeta som chef och av att driva projekt presentationstekniki globala organisationer. Hon har bakgrund från både tjänste- och produktleverantörer och har i sina olika roller ansvarat för tillverkning, logistik och inköp. Malin är en skicklig föreläsare som delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter av att leda på olika nivåer.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Presentationsteknik, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 8 recensioner.

Susanne Reutmer
(4)
Kursledaren är fantastiskt kunnig i pedagogik och ger feedback på ett mycket bra sätt och instruerar oss deltager hur man ger feedback på ett bra sätt och gjorde så det kändes bra och naturligt att både ge och ta emot både positiv och negativ feedback’’
Marie Rosengren
(5)
Ulrika är engagerad och medryckande i sin presentation. Gav många tydliga förklaringar och exempel på frågeställningar vi hade. Hon lyckades skapa en trygg miljö för deltagarna
Hampus
(5)
Kursledaren var otroligt professionell och kunnig. Över förväntan. Innehållet hade större omfattning än jag trodde vilket var mycket positivt.

Academic House

Academic House

Academic House ger dig träning, kunskap och insikt inom områdena projektledning, ledarskap, kommunikation, affärsmannaskap, försäljning och förhandling . Vi vet att utveckling kräver förberedelse, engagemang och uppföljning. För dig som kursdeltagare innebär det att du redan innan du tagit första steget in...


Läs mer om Academic House och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Academic House

Torsgatan 30
11321 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 8 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 163 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Mer inom området