Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

MMA-svetsning steg 1

A Lundgren Smide AB
Kort om utbildningen
8 tillfällen
9 440 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-09-02 - Bromma
Bromma
Kommande starter
Bromma
9 440 SEK
2020-09-02

Bromma
9 440 SEK
2020-09-03

Bromma
9 440 SEK
2020-10-28

Bromma
9 440 SEK
2020-10-29
MMA-svetsning

Kursbeskrivning

Vill du lära dig MMA-svetsning?

Kursen ger grundläggande kunskaper i MMA-svetsning. Den har praktisk inriktning och varvas med en mindre del teori samt hälsa och säkerhet. Den mesta tiden läggs på svetsning. Viss träning i allmän hantering av verkstadsmaskiner ges då deltagarna själva kapar till sitt material. Vid det sista kurstillfället får deltagarna lägga ett praktiskt svetsprov. 

Mål

Godkänt svetsprov MMA läge pb för kälfog

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Examen, diplom m.m.

Vid det sista kurstillfället får deltagarna lägga ett praktiskt svetsprov. En ackrediterad svetskontrollant övervakar provläggningen. Vid godkänt resultat utfärdas ett personligt svetsarprövningsintyg som är giltigt i 2 år under förutsättning att svetsaren arbetar inom det området som han eller hon är certifierad för. Detta måste styrkas av arbetsgivaren var 6:e månad. För vissa branscher är svetsarprövning ett krav från myndigheter och för andra branscher är det ett kundkrav. 

Kostnad

Pris

11800 kr (inkl. moms)

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om MMA-svetsning steg 1, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

A Lundgren Smide AB

A Lundgren Smide AB

Svetskurser i Stockholm

Vi har svetskurser för alla, oavsett om du är nybörjare eller vill fördjupa dina kunskaper.  Du hittar svetskurser i alla svetsmetoder dagtid, kvällstid och på helger. Kurserna är praktiskt inriktade och varvas med en liten del teori. Det är vår...


Läs mer om A Lundgren Smide AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

A Lundgren Smide AB

Tornväktargränd 8
Bromma

 Visa telefonnummer

Liknande utbildningar