Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Introduktion för nyanställda - distans

Folkuniversitetet kursverksamheten distrikt syd
Kort om utbildningen
Egen takt
0 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Kontakta oss - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Satsa på fortbildning för dig eller dina medarbetare. Våra kurser inom arbetsliv handlar både om att arbeta med personalfrågor och om att söka jobb.


Den här introduktionen är till för alla nyanställda på Folkuniversitetet. Den ger dig en överblick om vad Folkuniversitetet står för, dess värderingar, syn på kunskap, deltagare och ditt arbete.

Innehåll och upplägg
Introduktionen är uppdelad i två huvuddelar, en del fungerar som introduktion för all personal, den andra delen är en påbyggnad som riktar sig till cirkelledare.

Alla nyanställda hos Folkuniversitetet region Syd ska genomföra utbildningen.

Du hittar utbildningen på vår hemsida: .

Den introduktion som är nödvändig för ditt dagliga arbete, såsom introduktion i system och rutiner, ges av din närmsta chef.

Utöver den webbaserade introduktionen arrangerar vi regelbundet introduktionsdagar för dig som nyanställd. För information och anmälan besök; .

Har du frågor?

Kontakta Petra Hydén

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Introduktion för nyanställda - distans, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Folkuniversitetet kursverksamheten distrikt syd

Folkuniversitetet kursverksamheten distrikt syd

Vår värld och arbetslivet är i förändring, oavsett vad du gör eller vill göra. Vi är en av södra Sveriges största utbildningsanordnare med ett stort utbud av kurser och utbildningar inom ekonomi, ledarskap, projektledning, kommunikation och språk samt skräddarsydda utbildningsupplägg....


Läs mer om Folkuniversitetet kursverksamheten distrikt syd och visa alla utbildningar.
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Introduktion för nyanställda - distans från Folkuniversitetet kursverksamheten distrikt syd, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Bli den första att recensera Introduktion för nyanställda - distans!

Liknande utbildningar