Visa utbildning.se som: Mobil

Förändringsledning med 4FP-analys

4FP
Kort om utbildningen
3 dagar
25 000 SEK exkl. moms
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Hitta det det dolda guldet i din organisation

4FP Academy

Vi förflyttar morgondagens ledare in i framtiden och utvecklar passionerade förändringsledare med mod att leda verklig förändring. I vår utbildning ”4FP-analys” får du som förändringsledare vårt bästa analys- och designverktyg att hänga i verktygsbältet. 30 års ingenjörskunskap på 3 dagar.


Varför

För dig som vill träna analys, förstå sambanden och lära dig designa en organisation som släpper loss både de inre mänskliga och yttre verksamhets- mässiga potentialerna.


Vad

Du kommer att göra en analys av din egen verklighet, se var de orealiserade potentialerna finns och förstå de bakomliggande orsakerna till dessa. Därefter under handledning designa en ny ”fyrfältare” som ger de resultat du vill uppnå. Du får en fördjupad förståelse av sambanden och analysen gör att du får en ökad precision i ditt förändringsarbete.

Hur

4-fältaren är som modell enkel. Nyckeln är metodiken och hantverket som du tillägnar dig dels genom praktisk träning när vi ses och dels genom att testa på hemmaplan mellan tillfällena.


Resultat

När du går från den här utbildningen har du det bästa analys- och designverktyg en förändringsledare kan ha. Analysen är klar. Designen gjord. Du är välgrundad och med självförtroende kan leda din organisation in i framtiden.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Förändringsledning med 4FP-analys, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

4FP

Vi förflyttar morgondagens ledare in i framtiden!

4FP vänder sig till dig som vill realisera din organisations fulla potential eller som vill stödja ledare och grupper i att göra detta. Kort och gott – till alla som i sin professionella roll vill utforska det möjliga och uppnå...


Läs mer om 4FP och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

4FP

Vasagatan 16
111 20 Stockholm Stockholms län

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Förändringsledning med 4FP-analys!
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Förändringsledning med 4FP-analys från 4FP, fyll i dina uppgifter: