Inga recensioner än

Diplomerad LEAD Coach

Längd
40 timmar
Pris
15 920 - 15 992 SEK exkl. moms
Längd
40 timmar
Pris
15 920 - 15 992 SEK exkl. moms
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Ta första steget mot en ny karriär som coach!

Vill du jobba med att inspirera andra att leva och verka med sin fulla potential och bli en kraftfullare version av dig själv? Är det dags att ta nästa steg i karriären eller börja något nytt?

  • Drömmer du om att hjälpa människor hitta sin fulla potential?
  • Är du redo att börja arbeta med coachande förhållningssätt som en del av ditt arbete?
  • Brinner du för personlig utveckling och vill utveckla dig själv?

I den här Utbildningen Lär vi dig  tio grundläggande coachingtekniker du behöver för att bli en framgångsrik coach inom ditt område.  Du får du träna dig i att använda konkreta och kraftfulla verktyg och metoder för att tydliggöra verkliga mål, ta fram fallenhet och talanger, att skapa medvetenhet och utifrån det förändra beteenden.

På köpet kommer du skapa nya resultat i ditt liv och bli en kraftfullare version av dig själv och du kombinerar dina egna Coach kunskaper direkt!

Du får även ett färdigt program som du kan coacha dina klienter i. och vi hjälper dig att komma igång med försäljning och marknadsföring online!

Den här utbildningen kan med fördel kombineras med våra certifierande  NLP utbildningar , t.ex Fastrack NLP Practitioner 7 dagar med certifikat I Time Line Therapy® Hypnos och som NLP coach

Kursinnehåll

Online utbildning med enskild handledning 

Utbildningen varvar teori och praktik, du kommer ta del av ett omfattande material som kommer ge dig exakt det du behöver för att börja coacha. Allt från färdiga övningar till audio och videomaterial och live grupp coaching för att ytterligare vässa dina kunskaper och bygga ditt nätverk. Allt från grundläggande teori till kraftfulla övningar som leder till snabb och varaktig förändring och ger dina klienter verktygen att göra de förändringar de önskar.

Du lär dig att lägga upp coachingsessioner, ställa de rätta frågorna och designa övningar som är effektiva och resultatinriktade.  I utbildningen får du förutom färdigheter och kunskap även praktisk erfarenhet och ett färdigt upplägg du kan börja använda med klienter direkt.  Vi inkluderar även ett bibliotek med mental träning och mediatoner för att du ska var ditt allra bästa jag. OCH… vi kommer även lära dig hur du når fram till nya klienter och säljer dina tjänster. 

Fortsatta studier

Utbilda dig till Internationell NLP Practitioner 

Upplägg

  • Självstudier online via kursportal 
  • Enskild handledning 
  • Grupp coaching ingår 

Kursledare

Camilla Gyllensvan har arbetat med beteendeförändring sedan 2005, hon har grundläggande psykoterapiutbildning steg 1 i KBT samt är Internationellt certifierad Mental Coach och Trainer i NLP, Time Line Therapy® NLP coaching, samt Flera Certifieringar inom Coaching.

Camilla arbetar med att utbilda privatpersoner och organisationer i Kommunikation och Ledarskap samt håller Internationella NLP program och utbildningar och är en omtyckt föreläsare. Under det senaste decenniet har hon coachat hundratals klienter och använt mental träning, meditation och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. Hon har skrivit flera böcker om personlig utveckling och gett ut flera ljudfiler som toppar flera listor.

Examen, diplom m.m.

Efter avslutad och genomförd utbildning blir du diplomerad Coach.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Diplomerad LEAD Coach, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
4 LIFE Academy AB
Göteborgsvägen 2
43245 Varberg

Vill du bli en eftertraktad coach med kunskaper utöver det vanliga?

Camilla Gyllensvan driver sedan 2012 4 Life Academy AB som är specificerade på internationellt certifierande utbildningar i Personlig utveckling. Främst NLP, Hypnos, Time Line Therapy®  och NLP Coaching. Och andra utbildningar inom Mindful Eating, Recovery Coaching och High performance program...

Läs mer om 4 LIFE Academy AB och visa alla utbildningar.

Highlights