Visa utbildning.se som: Mobil

Design & produktutveckling

3DVerkstan Nordic AB
Kort om utbildningen
1 dag
4 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-11-12 09:16 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Design & produktutveckling

Kursen Design & produktutveckling är framtagen för dig som vill lära dig grunderna i produktutveckling på ett kreativt och inspirerande sätt. Du får i denna grundkurs lära dig designprocessen från idé till färdig produkt. Vi kommer lägga extra fokus på prototyper och modeller i 3d-utskrifter samt hur du tar fram egna designkoncept. Vi kommer även titta på hur CAD-modeller enkelt kan skrivas ut i 3d-skrivare. Du får lära dig verktyg för att ta fram estetiska och funktionella produkter med ett hållbart och långsiktigt perspektiv. Under dagen går vi bland annat igenom designprocessen, idégenerering, skillnaden mellan olika CAD-programvaror, 3d-utskrifter och prototyper, samt ekodesign. Frukost, lunch och fika ingår.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Design & produktutveckling, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

3DVerkstan Nordic AB

3DVerkstan Nordic AB

3DVerkstan är ett kunskapsföretag med en stor passion för 3D-teknik. Vi har 20 års erfarenhet inom IT-branschen. Genom nära samarbeten med industriledande 3D-skrivarföretag som Ultimaker, Formlabs och Markforged säkerställer vi produktkvalitet, såväl som service och support. Kunskap är det grundläggande...


Läs mer om 3DVerkstan Nordic AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

3DVerkstan Nordic AB

Rehnsgatan 16
11357 Stockholm Stockholms län

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Design & produktutveckling!