Visa utbildning.se som: Mobil

Seminarier

När delaktighet värderas

Oavsett vilken typ av seminarium ditt företag är på jakt efter, hittar du säkert något passande här på utbildning.se. Vi samlar seminarier inom ett stort antal ämnesområden över hela Sverige. På utbildning.se hittar du det bästa i Sverige!
Visar 1-9 av 9 träffar
 

Ett seminarium är egentligen en gruppdiskussion kring ett material som presenteras på en föreläsning och är vanliga inom universitetsvärlden. I vardagligt språk är seminarium ofta synonymt med en gratisföreläsning om ett spännande och aktuellt ämne. Under ett seminarium får du en inblick inom ämne och ingång till att lära dig mer. Det kan handla om alltifrån Content Marketing till det senaste inom neurovetenskap. Oftast sker seminarierna under en frukost, över lunchen eller i slutet av arbetsdagen. Ibland kan den till och med övergå i en trevlig liten AW.

 

Tanken med ett seminarium är att väcka intresse och sätta igång tankarna hos publiken. Det kan handla om ett helt nytt synsätt eller en upptäckt som ställer allt på ända. Det finns många typer av seminarier. Bland annat; frukostseminarier, lunchseminarier, heldagsseminarier, kvällsseminarier och eftermiddagsseminarier.

 

Det finns många inspirerande seminarier med olika inriktningar. Oavsett om du arbetar med marknadsföring eller som chef på ett kommunkontor finns det någon typ av event som skulle kunna intressera dig. Den stora fördelen med att gå på ett seminarium är de nya idéerna och energin som man ofta tar med sig därifrån. En annan fördel är att du får möjligheten att knyta kontakter och diskutera problem och frågor med kollegor från andra företag och branscher. Under ett seminarie uppmuntras utbyte av idéer vilket ger dig möjlighet att få fler perspektiv och synpunkter.

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Jämför utbildningar
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!
Mer inom området