Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Visar 1-6 av 6 träffar
 

Mer om kurser i att filma med mobilen

Vill du lära dig spela in och redigera filmer av kvalitet direkt i mobilen? Här ovan hittar du kurserna som gör det möjligt, vare sig du söker kunskapen för användning i privat- eller arbetslivet.

Dagens smarta mobiler ger oss chansen att lätt kunna filma och publicera vårt innehåll på webben och i sociala medier. Dessa kurser i hur man kan filma och redigera i mobilen varvas med teori och praktik för att ge dig de bästa verktygen till att kunna posta högkvalitativa filmer i dina egna kanaler. Det krävs inte längre dyra systemkameror eller filmkameror för att få till en bra film. Det enda som behövs är din mobil och en vilja att skapa något.

Vem riktar sig filma med mobilen-kurser mot?

Kurserna i att filma med mobil riktar sig bland annat mot dig som är verksam inom kommunikation, bild, rörlig media, webbredaktion, marknadsföring, sociala medier eller sälj. Det viktigaste är dock att du har ett intresse eller behov av video och filmpublicering. Något nästan alla yrken idag har eftersom människor stimuleras av det visuella. Du kanske vill bli bättre på klippning och redigering eller lära dig att berätta något med film som verktyg. Oavsett så är det alltid bra att få redskap för att snabbt kunna filma och publicera kvalitativt innehåll.

Hur ser en typisk kurs i att filma med mobilen ut?

Filma med mobilen-kurser varvas ofta med teori och praktik. Du får lära dig hur mobilens kamera fungerar, för att förstå vad du har att arbeta med. Sedan får du testa på att filma, för att se hur det kan göras på bästa vis. Slutligen lär du dig om publiceringen och hur du mäter resultatet. Kurserna går igenom områden som strategi, planering, teknik, redigering, publicering, trender, manus och allt detta beroende på vilken kanal du tänker publicera i. Du får även lärdom i tillbehör som till exempel mikrofon, ljud och ljus - för att förbättra dina filmer ytterligare.

Syftet med filma med mobilen-kurser

Syftet och målet med kurserna i att filma med mobilen är att ge dig kunskaper för att själv kunna filma och publicera högkvalitativa filmer på nätet och i sociala kanaler. Det enda som krävs av dig är att du har en mobil som du förstår dig någorlunda på och tillräckligt med minne på den för att kunna spela in film. Att gå en kurs i mobilfilmning handlar om lära sig professionella och värdefulla leveranser på ett enkelt och vardagligt sätt.

Varför gå en kurs i att filma med mobilen?

Vi använder oss av mobilen mer och mer när vi gör saker online. De flesta föredrar faktiskt den lilla skärmen i sin telefon framför att plocka fram datorn, när de nätshoppar eller kollar Facebook. Den information vi tar in varje dag kommer därför främst genom vår mobilskärm. Av den anledningen så krävs det inte längre påkostade reklamfilmer eller informationsvideos med hög upplösning för att vi ska vara nöjda, iallafall inte när vi söker på webben eller scrollar i våra sociala kanaler. Mobilens filmkamera är lättillgänglig för alla och även tillräckligt bra för att vi ska nå våra önskade resultat när vi postar online.

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Jämför utbildningar
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!
Reportage
D&T Företagsutbildning

InDesign: "Kursledaren var mycket duktig och kursen var mycket lärorik. Känner att fler borde ha gått den här kursen då det var många aha-upplevelser och mycket som är användbart för oss."

Läs mer om vad våra referenser säger om D&T Företagsutbildning.

Läs mer