Visa utbildning.se som: Mobil

Leadership – föreläsningar & inspiration

leadership

Föreläs exklusivt för hundratals chefer

Leadership är ett chefs- och ledarskapsevent som arrangeras i samarbete mellan utbildning.se och fackförbunden Jusek, Sveriges Ingenjörer och Civilekonomerna. Eventet riktar sig exklusivt till förbundens chefsmedlemmar och hålls en gång per år i Stockholm, Göteborg och Malmö. Hösten 2016 anordnar vi Leadership-dagarna för åttonde året i rad.

Syftet med Leadership är att under en heldag inspirera och kompetensutveckla chefer och ledare och samtidigt genom fika, lunch och mingel i den gemensamma utställningsytan skapa utrymme för personliga möten. Under Leadership 2015 deltog 700 beslutsfattande chefer från välkända företag som Ericsson, Volvo och IKEA.

Varför medverka på Leadership?

Som föreläsare på Leadership får du:

  • Chans att under 75 minuter hålla en föreläsning/workshop för föranmälda chefer som är intresserade av just ditt budskap. Vi levererar sedan deltagarnas mailadresser till dig.
  • Egen partneryta med ståbord och plats för rollup och övrigt material du önskar visa upp.
  • Möjlighet att på ett naturligt och avslappnat sätt knyta kontakter och föra diskussion direkt med beslutsfattande chefer. Dagen avslutas med mingel och prisutdelning där du har chans till några minuter extra på scen framför deltagarna.
  • Synas i vår marknadsföring inför evenemanget med en beskrivning av din föreläsning tillsammans med ditt företags logotyp i förbundens olika kanaler – digitalt och i tryck. Denna marknadsföring når ut till 30 000 chefsmedlemmar.


Föreläsningarna på Leadership är fullsatta

Sagt om Leadership 

"Ett mycket proffsigt event. Bra upplägg och innehåll på föreläsningarna med ledare som har ett medryckande kroppsspråk och levande föreläsningar."

– Mikael Svahn, deltagare från Civilekonomerna

"Mycket bra med trevliga lokaler och ett väldigt bra sätt att få en mini-utbildning. Föreläsningarna gav mig konkreta tips att ta med mig direkt ut från salen."

– Åsa Ahlin, deltagare från Jusek

"Föreläsningarna innebar att jag fick möjlighet att reflektera kring mitt eget ledarskap, vilket ofta inte hinns med i de dagliga rutinerna. Jag fick också idéer som är direkt applicerbara på min dagliga situation."

– Maria Persson, deltagare från Sveriges Ingenjörer

"Det är helt rätt målgrupp som kommer till Leadership. De söker verkligen det som vi erbjuder och hela evenemanget hjälper till att öka kännedomen om oss som företag." 

– Toni Wetter, 3 S.t.e.g (deltagande utbildningsföretag)

"Det har varit en otroligt glad och positiv stämning med mycket skratt och ett skönt gäng inne på föreläsningarna. Deltagarna ställde bra, relevanta frågor och flera av dem deltog i vår utlottning. Själva evenemanget är bra roddat och fixat. Det känns proffsigt och vi som utställare har fått bra information." 

– Ami Hemviken, Mindset (deltagande utbildningsföretag)

”Inspirerande och tänkvärt. Jag kommer att ta upp med ansvariga på mitt företag att använda oss av de företag som var och presenterade sitt budskap. Jag hoppas att vi långsiktigt kommer kunna jobba med de idéer och koncept som presenterades. Mina förväntningar överträffades. Tack för en inspirerande och givande dag.”

– Anonym deltagare

”Jag är oändligt tacksam över dessa initiativ till temadagar som ni anordnar. Generellt tycker jag alltid att de är intressanta och ger ordentlig återbäring på inbetalda fackavgifter. Stort tack!"

– Anonym deltagare


» Läs mer om Leadership, samarbetet med fackförbunden och om tidigare år

Senast uppdaterad: 16 jun 2017

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2016-04-11

Leadershipdagarna 2010

Vad hände på Leadership 2010? Se filmen där bland annat Mindset, Bergs School of Communication och 3 steg är några av talarna.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2015-02-23

Om Leadership - drivs av utbildning.se och 3 fackförbund

Leadership är ett samarbete mellan utbildning.se och de tre fackförbunden Sveriges Ingenjörer, Jusek och Civilekonomerna. Eventen är exklusivt för förbundens chefsmedlemmar och hålls årligen i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2016-04-11

Mingelbilder från Leadershipdagarna 2013

Här kan du se bilder från Leadershipdagarna 2013.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2016-04-11

Leadershipdagarna 2011

Se filmen från Leadershipdagarna 2011 med korta utdrag från föreläsarna.

Läs mer
Om utbildning.se

utbildning.se är portalen där du hittar kompetensutveckling för att utvecklas inom alla branscher. Tusentals kurser över hela Sverige. Alla våra tjänster är kostnadsfria att använda.

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!