Visa utbildning.se som: Mobil

Vilken arbetsmiljöutbildning ska du gå?

Är du intresserad av att lära dig mer om arbetsmiljö, men osäker på var du ska börja? Kanske har du precis blivit utsedd till skyddsombud, kanske vill du bara veta vad du har för rättigheter och skyldigheter som anställd. Inom arbetsmiljö finns ett flertal olika utbildningsvägar att gå. Men oroa dig inte, vi guidar dig rätt!

Bättre arbetsmiljö – BAM

Vill du allmänt veta mer om arbetsmiljö, vad som krävs av dig som arbetsgivare eller anställd? Då är utbildningen Bättre Arbetsmiljö – BAM något för dig. Målet med kursen är att ge dig all information om vad Arbetsmiljöverket kräver av dig, översatt till ett vardagligt språk och på ett lättöverskådligt sätt. Så, vem bör gå en utbildning i bättre arbetsmiljö? Alla!

Hur lär du dig bäst?

→ Här kan du läsa mer om varför arbetsmiljö är viktigt för alla

Systematiskt arbetsmiljöarbete – SAM

I den här utbildningen får du lära dig grunderna i ett systematiskt arbetsmiljöarbete. Du får verktygen du behöver för att kunna förebygga ohälsa och för att främja både lönsamhet och arbetsmoral. Denna utbildning går lite mer in på djupet om hur du praktiskt bör jobba med att förbättra arbetsmiljön på ditt företag. Utbildningen är av stor nytta för både den som är utsedd till skyddsombud, men även för den som bär det yttersta ansvaret: Arbetsgivaren. Gör det lätt att ta ansvar för arbetsmiljön – gå en SAM-utbildning.

Nyfiken? Läs mer och anmäl dig här

Systematiskt arbetsmiljöarbete – SAM – online

BAS P/BAS U

Oavsett vilken bransch du jobbar inom är en BAS P / BAS U helt rätt för dig. Du får lära dig om hur du kan arbeta förebyggande med arbetsmiljön genom att identifiera risker, kemiska såväl som fysiska och psykiska i byggarbetsmiljön. Det här är kursen som alla Byggherrar, Byggledare, Platschefer, Arbetschefer, Projektörer, Konsulter, Arbetsledare, Projektledare, Kvalitets-, Miljö- och arbetsmiljösamordnare oavsett bransch borde gå. Så på med hjälmen och gör dig redo för att rädda byggarbetsmiljön.

Välj rätt utbildningsform för dig

BAS P/BAS U

Ergonomi inom behandling och omsorg

Ergonomi är av hög relevans inom alla yrken, särskilt där det förekommer lyft. Inom vården handlar det dessutom om att lyfta och förflytta andra människor, då är det såklart särskilt viktigt att du som arbetar där lyfter på rätt sätt. Förbered dig för livsviktiga lyft med en ergonomiutbildning i lyftteknik.

Välj mellan dessa utbildningar

Jämställdhetsutbildning för arbetsplatser

Vill du bidra till en bättre arbetsmiljö? Ja! Vill du på ett effektivt sätt kunna motverka trakasserier, diskriminering och särbehandling? Ja! Då ska du gå en jämställdhetsutbildning för arbetsplatser. Kicka igång företagets jämställdhetsarbete med en utbildning som hjälper dig att få ett grepp om både lagstiftning och normer. Utbildningen passar såväl ledaren som den enskilde medarbetaren.  

Bidra till ökad trivsel på din arbetsplats

Stresshantering

De allra flesta känner sig någon gång stressade på jobbet, många är regelbundet stressade, alldeles för många känner konstant stress. Känner du igen dig? En kurs i stresshantering kan ge dig verktygen du behöver för att kunna tackla dina arbetsuppgifter på bästa sätt, och med våra kurser behöver du inte ens ta ledigt. Vi erbjuder kurser på video och du styr själv över din tid. Lösningen ska inte bidra till problemet – gå en stresshanteringskurs online.

Vilken kurs passar dig bäst?

Se alla Branschutbildarnas arbetsmiljöutbildningar här:

Ta mig till kursutbudet!

Vilka är Branschutbildarna?

Varför vi gör det vi gör

Människorna som utför arbetet är ditt företags största tillgång. En god arbetsmiljö gör arbetsplatsen mer attraktiv och bidrar till färre sjukskrivningar, minskad personalomsättning, lägre kostnader och högre kvalitet. En väl fungerande arbetsmiljö är till stor del avgörande för hur din personal mår.

Vår vision

Oavsett om du är liten eller stor, stark eller svag, gammal eller ung ska våra kurser och utbildningar ge lite mer för pengarna än förväntat. Vår uppgift är att leverera arbetsmiljökunskap på ett pedagogiskt och lättsamt sätt. Vårt mål är att du får ett mervärde i form av större trygghet, säkerhet, glädje och framgång till din organisation, ditt team eller ditt företag. Välkommen till oss på Branschutbildarna.

Senast uppdaterad: 08 maj 2020

Recensionspolicy

Vill du lämna en recension om en utbildning eller en arrangör på utbildning.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta en utbildning. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!