Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Ljög du i ditt CV? Här är kurserna som räddar dig!

Oväntat många ljuger i sitt CV

– Men... Alla ljuger väl i sitt CV?

Nja, men det är vanligare än man kan tro! Enligt Svenska Dagbladet ljuger nästan var femte svensk i CV:t och detta riskerar att ge pinsamma följder. Som tur är finns utbildning.se till ert förfogande och i vår söktjänst kan ni hitta de där snabba kurserna som kan rädda dig från rentav karriär-förödande konsekvenser.

Excel

Känns det inte som att de allra flesta jobb på kontor innebär att du någon gång kommer tvingas in i Excel? Faktum är att Excel är ett otroligt effektivt och användbart verktyg, om du vet hur du ska använda det. Efter endast ett par dagars utbildning kommer du att ha verktygen som krävs för att kunna imponera med eminenta Excel-skills på din framtida arbetsplats.

Se alla kurser i Excel 

Photoshop

Många jobb inom marknadsföring och kommunikation kräver idag att du har åtminstone grundläggande kunskaper i Photoshop. Har du efter en tids hopplöst jobbsökande insett att du inte kommer komma någonstans bara på grund av detta förbannade program och nu "råkat" lägga till kompetensen i din LinkedIn-profil? Du kanske till och med slagit till med ”advanced skills” trots att du aldrig ens öppnat programmet. Oroa dig inte, även detta går att lösa på bara några dagar! Här kan du hitta kurser för såväl nybörjare som för den erfarne Photoshop-användaren.

Se alla kurser i Photoshop

Ekonomi

Du kanske inte ljög om att du läst ekonomi, men hur mycket minns du egentligen efter några års frånvaro från skolbänken? Ett så brett ämne som ekonomi kan vara svårt att greppa och det tåls att repetera. Även om du har en prestigefylld examen som visar att du är påläst kan det kännas lite skakigt när dessa kunskaper faktiskt ska appliceras i arbetslivet. Kanske har du börjat på ett nytt jobb inom redovisning men blandar ihop precis alla konton, kanske läste du en gång företagsekonomi men nu kan du för allt i världen inte komma ihåg vad en SWOT-analys är. Oavsett vad du saknar finns det en kurs för dig!

Se alla kurser i ekonomi

Truckkort AB

Har du redan fått jobbet efter att ha lovat att du är certifierad truckförare? Inga problem. Efter en utbildning på endast 3 dagar har du ett certifikat som ger dig behörighet att få köra några av de vanligaste truckmodellerna på mindre lager runt om i hela Sverige!

Se alla truckutbildningar

Projektledningsutbildning

Har du i ditt personliga brev berättat om hur du ansvarat för otaliga events på din tidigare arbetsplats när du egentligen bara kokat lite kaffe? En grundläggande projektledarutbildning kan räcka långt och det finns dessutom olika diplom och certifieringar du kan stoltsera med efter du genomfört en projektledarutbildning.

Se alla projektledarutbildningar

Ny som chef

Har du råkat överdriva dina ledarerfarenheter? Att vara ny som chef är stressigt nog, om du dessutom är hemligt okvalificerad kan det bli riktigt tufft. Som tur är finns idag ett stort utbud av utbildningar speciellt anpassade till dig som är, eller snart ska bli, ny chef. Efter ett par dagar utbildning blir du inte bara tryggare inför din nya roll utan du kan även rikta om fokus till att briljera istället.

Se alla kurser för dig som är ny som chef

Språk

Okej, denna är kanske lite tuffare. Om du sökt jobb som chef på kontoret i Paris men inte pratar ett ord franska kan det kännas ganska kört. Men – det är inte omöjligt! Det finns kurser du kan gå på distans både innan och efter flytten, eller varför inte hopppa på en intensivkurs? Att ordförrådet är lite sämre än lovat kan du nog komma undan med, men du får se till att anstränga dig under utbildningen för att inte riskera att bli bortgjord på det nya jobbet. 

Se alla språkkurser

Förebygg med kompetensutveckling

Att inte känna sig ordentligt kvalificerad inför en arbetsintervju eller ett nytt jobb kan bidra till en hel del onödig stress och ångest. Lär dig av dina misstag och förebygg detta med kompetensutveckling, arbetsgivarna jagar dig istället för tvärtom – och du slipper magsåren. Win-win!

Senast uppdaterad: 11 maj 2018

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2019-01-04

Topp 20: heta kompetenser för kommunikatörer

utbildning.se har följt upp förra årets kartläggning och återigen undersökt 161 svenska jobbannonser till kommunikatörs- och informatörsjobb. Denna kartläggning resulterar i de hetaste kompetenserna för kommunikation 2017. En examen med någon anknytning till medier eller kommunikation tillsammans med kunskaper i sociala medier och ett sinne för kreativt nyskapande toppar 2017 års granskning.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2018-02-15

Topp 20: Hetaste kompetenserna för säljare 2017

utbildning.se har granskat nästan 500 aktuella platsannonser för Key Account Managers och Account Managers i syfte att kartlägga vilka kompetenser som just nu är hetast på arbetsmarknaden.Årets undersökning visar att arbetsgivarna letar efter säljare med ett starkt eget driv. Över hälften av jobbannonserna efterfrågar just denna egenskap hos de sökande.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-12-02

Så ger du konstruktiv feedback till din chef

Regelbundna utvecklingssamtal är något de flesta ledare håller med sina anställda. Men har du någonsin varit med om ombytta roller? Att ge konstruktiv feedback till sin chef kan upplevas skrämmande, nästan tabu, men ibland är det helt enkelt nödvändigt. Så hur bör du gå tillväga? Vi har sammanställt fem tips på hur du bäst levererar konstruktiv kritik till din chef.

Läs mer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!