Visa utbildning.se som: Mobil
6 utbildningar som gör dig till en bättre projektledare

6 utbildningar som gör dig till en bättre projektledare

Vill du utveckla din förmåga att leda projekt och driva ditt team framåt i arbetet på bästa sätt? Då har du kommit rätt. Som projektledare kan det vara svårt att veta hur du ska ta nästa steg i din karriär och hur du kan utvecklas i ditt arbete. För att hjälpa dig har vi sammanställt en lista på utbildningar som kan hjälpa dig att bli projektledaren du alltid drömt om att vara!

Som projektledare är det din roll att leda ditt teams arbete framåt, men det finns inget tillvägagångssätt som kommer fungera i varje situation. Därför krävs det att du har en bred kunskap inom projektledning för att kunna anpassa arbetet efter utmaningar som uppstår längs vägen – vi finns här för att hjälpa dig. Om du vill utveckla ditt projektledande finns det olika vägar att gå. Vi har sammanställt en lista på utbildningar du kan välja att gå. Sök idag och rör dig ett steg närmare att bli en fullbordad projektledare. 

Senast uppdaterad: 01 jul 2022

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2019-01-04

”Utan utbildning hade jag varit buffelherde nu”

Redan som tonåring drömde Himanshu om att få studera på en högre akademisk nivå. Fascinerad av de utländska universitetens blanka informationsblad satt han i föräldrahemmet i Delhi, Indien och smidde planer om att en dag få läsa en MBA-utbildning.Det fanns bara ett problem.Hans familj tillhör Dalit, en samhällsgrupp där en högre akademisk utbildning är näst intill otänkbar.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2018-10-24

Så blir du mer framgångsrik - Del 2

I utbildning.se:s nya artikelserie Så blir du mer framgångsrik avslöjar näringslivseliten sina bästa vardagsknep för framgång. Del 2: Lisa Gunnarsson, VD på LinkedIn Nordics.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-12-02

Så ger du konstruktiv feedback till din chef

Regelbundna utvecklingssamtal är något de flesta ledare håller med sina anställda. Men har du någonsin varit med om ombytta roller? Att ge konstruktiv feedback till sin chef kan upplevas skrämmande, nästan tabu, men ibland är det helt enkelt nödvändigt. Så hur bör du gå tillväga? Vi har sammanställt fem tips på hur du bäst levererar konstruktiv kritik till din chef.

Läs mer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!