16 mar 2022

10 populäraste utbildningarna just nu

Att hitta rätt i utbildningsdjungeln kan kännas utmanande. Vill du veta vilka som är de populäraste utbildningarna just nu? Ta en titt på topplistan nedan och bli inspirerad. 

Går du i tankar på att förnya dina kompetenser eller vill du byta yrkesbana helt? På utbildning.se kan du välja mellan över 7 000 utbildningar från över 300 olika arrangörer – nu har vi har sammanställt de kategorier med utbildningar som varit mest eftertraktade under våren.

Just nu är det populärt att utbilda sig inom programmering. På listans andra plats kommer kategorin motorsåg och röjsåg följt av vårdutbildningar. Läs mer och hitta en utbildning som passar dig nedan!

Är din favorit inte med på listan?

Leta bland alla utbildningar

Senast uppdaterad: 16 mar 2022

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2021-09-14

Vidareutbildning för elektriker

En elektriker arbetar med att till exempel installera ledningar, säkringar och andra elektriska komponenter i hem, företag och fabriker. Förutom att arbeta med högspänning arbetar många elektriker med att installera och underhålla ljud, data och video-kablar. En elektriker kan specialisera sig på antingen underhåll eller konstruktion, men många arbetar inom båda områdena.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-09-22

Vidareutbildning för apotekare

Det kommer ständigt nya läkemedel och lagar och regler förändras, det är därför viktigt att du som apotekare vidareutbildas under din karriär för att hålla dina kunskaper aktuella.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2022-11-05

Fyra gyllene tips – så sätter du guldkant på arbetslivet

Vi spenderar nästan hälften av vår vakna tid på jobbet. Det innebär att om du sätter guldkant på arbetsplatsen, sätter du guldkant på din egen vardag. I den här artikeln listar vi fyra tips som både förhöjer och förgyller din tillvaro på jobbet. Kollegorna pratar i ett, telefonen plingar konstant till med nya notiser och någon har fått för sig att sätta på Absolute Music 2002 på repeat på kontoret.

Läs mer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨