Visa utbildning.se som: Mobil

10 populäraste utbildningarna just nu

Att hitta rätt i utbildningsdjungeln kan kännas utmanande. Vill du veta vilka som är de populäraste utbildningarna just nu? Ta en titt på topplistan nedan och bli inspirerad. 

Går du i tankar på att förnya dina kompetenser eller vill du byta yrkesbana helt? På utbildning.se kan du välja mellan över 7 000 utbildningar från över 300 olika arrangörer – nu har vi har sammanställt de kategorier med utbildningar som varit mest eftertraktade under våren.

Just nu är det populärt att utbilda sig för att ta motorsågskort eller röjsågskort. På listans andra plats kommer kategorin bygg och anläggning följt av vårdutbildningar. Läs mer och hitta en utbildning som passar dig nedan!

Är din favorit inte med på listan?

Leta bland alla utbildningar

Senast uppdaterad: 18 maj 2021

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2020-06-02

FEIFLEX tar klassrummet hem till dig

Vi har pratat med Företagsekonomiska Institutets försäljningschef Jon Lindsmyr som berättar om konceptet FEIFLEX och hur det underlättar distansundervisning samt erbjuder flexibilitet för de studerande. 

Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-05-08

6 spännande utbildningar du kan läsa på distans

Om du redan har ett heltidsjobb kan det vara svårt att hitta tiden att lära sig något nytt. Att komma iväg på en klassrumsutbildning kanske är rentav omöjligt att få in i schemat. Som tur är finns en enkel lösning för att fortsätta utvecklas – distansutbildningar! Vi på utbildning.se vill tipsa om sex utbildningar du kan läsa helt på distans, i den takt som passar dig.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2017-10-10

Yrken med kort bäst före-datum

Digitala framsteg har lett till en rad förbättringar i samhället och underlättat livet för många. Utvecklingen är dock inte enbart positiv, fråga dem vars jobb sakta men säkert börjar försvinna. Här hittar du några exempel på yrken som troligtvis inte finns kvar om 10 år! 

Läs mer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!