16 aug 2022

6 utbildningar som gör dig till en bättre programmerare

programmering

Att kunna programmeringsspråk är idag en otrolig merit på arbetsmarknaden. Är du redan utbildad programmerare och vill utöka din kompetens? Eller kanske utveckla din programmering från hobby till profession? Här hittar du sex utbildningar som gör dig till en bättre programmerare. 

Programmeringsspråket kan vara avancerat innan du fått klarhet i hur det fungerar. När du väl bemästrar konsten kommer du vara att vara väl eftertraktad på arbetsmarknaden. För att du ska bli ännu bättre på din roll som programmerare eller utveckla dina kunskaper för att landa ditt drömjobb vill vi tipsa dig om dessa utbildningar nedan. 

6 utbildningar som gör dig till en bättre programmerare

Senast uppdaterad: 16 aug 2022

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2021-09-21

5 tips för att lära dig ett nytt språk

Vill du lära dig ett nytt språk? Att i vuxen ålder lära sig ett nytt språk eller att behöva damma av den gamla högstadietyskan kan vara en utmaning. Ta del av våra 5 tips som hjälper dig på vägen.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2018-05-23

Företagen inte redo för GDPR– rusar efter utbildning

GDPR står inför dörren och företagen gör nu sista rycket för att slippa de enorma böter som väntar den som är illa förberedd. Överraskande nog är många företag fortfarande inte redo, endast 22 % av svenska företag tycker sig sitta säkert inför övergången den 25:e maj.  

Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-10-14

Topp 20: hetaste kompetenserna inom HR 2019

Vi är tillbaka! utbildning.se börjar året 2019 med de hetaste kompetenserna för HR och rekryterare. Hur mycket har hänt sedan förra året och vad letar arbetsgivarna efter när de ska rekrytera till sina HR-avdelningar? 571 annonser granskades i undersökningen, två annonser färre än föregående år. Precis som förra året är det eftergymnasial utbildning som toppar arbetsgivarnas önskelista.

Läs mer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!