Hyra studio i Stockholm

Vill du spela in i våra studios? Vi erbjuder professionell inspelning i två olika filmstudios och kan anpassa produktionen efter era behov, med eller utan studioproducent. Oavsett om ni planerar att spela in en utbildning, webbinarium, konferens, paneldebatt eller annat så kan vi hjälpa er. Om ni är intresserade av att hyra studio i Stockholm, hör av er till oss.

Läs mer och skicka förfrågan

Vad ingår?

I båda våra studios ingår följande utrustning när du hyr av oss. Om ni vill ha specifikationer vilken utrustning som finns i respektive studio är ni välkomna att höra av er till oss.

  • Möjlighet att skapa en högklassig känsla i studiomiljö.
  • Riktigt bra kameror för en optimal bildupplevelse.
  • En förutsättning för bra studioinspelning och upplevelse är bra ljussättning.
  • Självklart får ni tillgång till myggor och den utrustning ni behöver för att skapa en bra ljudupplevelse.
  • Bildmixer med 1-4 inspelningskanaler. Denna enhet spelar in filmen på er egna medhavda hårddisk.
  • Greenscreen

Stora studion

Här har du möjlighet att filma med professionell utrustning i en rymlig studio lämplig för två-fyra personer i bild. Välj mellan ett vackert backdroptyg, en stor whiteboard eller en större green-screen som bakgrundsalternativ. Tack vare green-screenteknik kan ni på ett proffsigt sätt visa era digitala presentationer bakom er presentatör. Denna studio lämpar sig också mycket bra för inspelning av intervju med flera personer i bild. Om ni väljer denna studio rekommenderar vi att välja till en studiotekniker som sköter det tekniska, så att ni kan fokusera på innehållet.

Lilla studion

Den här studion passar dig som vill filma med en person i bild och som är relativt självgående. Här är ljuset lite enklare att manövrera och kameran har autofokus. Du kan välja mellan vit bakgrund eller en mindre green-screen. Det finns även möjlighet att använda whiteboard-tavla. Tillgång till studiotekniker finns som tillval om ni vill överlåta det tekniska arbetet medan ni fokuserar på innehållet.

Vill du ha mer information om att hyra studio i Stockholm?

Läs mer och skicka förfrågan


Annonser