Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Kompetensutveckling

Kompetensutveckling är en viktig del i HR-arbetet och något som ligger oss på utbildning.se varmt om hjärtat. Kompetensutveckling är just det vi fokuserar på och vi vill hjälpa alla att hitta rätt utbildning som driver dig och ditt företag framåt.

Vikten av kompetensutveckling

I en värld där allting är under ständig utveckling och arbetsmarknaden är i konstant rörelse gäller det att hänga med. Kompetensutveckling är ett bra verktyg för att hålla dig uppdaterad, bredda dina möjligheter och därmed vara attraktiv på arbetsmarknaden. Det kan handla om att gå en kurs, medverka i ett informativt frukostseminarium eller gå med i ett nätverk med likasinnade. Kompetensutveckling handlar om att du som anställd ska vara trygg i din roll, besitta rätt kunskap och kunna föra företaget framåt. Som arbetsgivare är kompetensutvecklingen en viktig del för att stå upp mot konkurrensen och vara en attraktiv arbetsgivare där varje enskild anställd känner sig viktig och får fortsätta utvecklas.

Tips för dig som vill jobba mer effektivt - Pomodorotekniken!

Artikel: Vad är kompetensutveckling?

Kanske tänker du: men är verkligen kompetensutveckling något för mig? Jag trivs bra på min arbetsplats, jag är expert inom mitt område och känner inget behov av utveckling. Om du känner så här tycker vi att du ska läsa denna artikel som sammanfattar fem anledningar till att kompetensutvecklas.

5 anledningar till kompetensutveckling

Kompetensförsörjning

Hitta rätt medarbetare, utveckla dem och se till att de vill stanna inom företaget - det är vad kompetensförsörjning handlar om (här hittar du utbildningar för att lära dig mer om kompetensförsörjning). För arbetsgivaren handlar det mycket om att identifiera vilka medarbetare som vill och bör utvecklas inom olika områden och hur man fortsätter vara en attraktiv arbetsplats där varje enskild medarbetare känner sig motiverad och en viktig del av helheten.

Läs mer om kompetensförsörjning

Här kan du läsa fler artiklar om kompetensutveckling

Senast uppdaterad: 16 jun 2020

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!