Visa utbildning.se som: Mobil

Utbildning för att arbeta med pdf:er - Forum

2014-11-24 07:57   Kristina

Hej, jag söker efter en utbildning inom Adobe familjen. Jag behöver utbildning för att publicera pdf samt skapa formulär i pdf-format samt även redigera i befintliga pdf-dokument/formulär. Har egentligen inte någon grundkunskap alls utan har bara hankat mig fram. Rekomendera gärna en utbildning.


RE: Utbildning för att arbeta med pdf:er
2014-11-24 08:27   Sophie Gisterå

Vi förmedlar kurser inom Adobe-familjen, där skapandet och arbetet med pdf:er inkluderas. Att gå en kurs för att få grunderna kan underlätta mycket, kanske kan det ge dig tips och verktyg för att arbeta smidigare med pdf:er och hanterandet av elektroniska dokument. 

Där kan du enkelt sortera kurserna efter pris och längd för att sedan fylla i en intresseanmälan. Det är självklart helt obindande och kostnadsfritt och du blir därefter snabbt kontaktad med mer information av företaget som håller kursen.

Hälsningar,
Infoteamet på utbildning.se 


Utbildningskategorier som matchar tråden
Recensionspolicy

Vill du lämna en recension om en utbildning eller en arrangör på utbildning.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta en utbildning. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!