Visa utbildning.se som: Mobil

Kostnadsfritt webbinarium om marknadsföringstrender 2022

Vill du lära dig allt du behöver veta om marknadsföringstrenderna 2022? Då har du kommit rätt! Vi har glädjen att berätta att den 7 april kommer vi ha ett webbinarium med Erik Modig som är professor vid Handelhögskolan och han kan allt och lite till om just marknadsföring. 

Jag vill vara med!

Vår marknadsdirektör Madeleine Lindahl kommer att intervjua Erik Modig och vi hoppas såklart att du vill vara med. Det kommer bland annat pratas om:

  • Våga investera i marknadsföring i kris - hur?
  • Growth marketing i kombination med klassiskt marknadstänk och långsiktigt hållbar strategi
  • Sociala bevis och våga vända på budskapet
  • Taktiska planer

Under webbinaret kommer du inte bara få veta mer om marknadsföring 2022 utan du kommer också få ta del av ett kurserbjudande. Marketing levels erbjuder kurser inom marknadsföring och varumärkesstrategi som hjälper ditt företag att nå nya höjder. Dessa forskningsbaserade utbildningar ger dig alla kunskaper du behöver med hjälp av webbinarium, videos och övningar. Om du vill kolla in utbildningarna redan nu hittar du dem här.

Marknadsföringstrenderna du behöver ha koll på 2022 – experten Erik Modig delar med sig av allt du behöver veta

→ 7 april kl 10.00

Kostnadsfritt webbinarium på Zoom (anmäl dig här)

Senast uppdaterad: 29 mar 2022

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2022-09-13

Allmänna villkor vid köp av utbildning

Keystone Education Group AB (556652-1653) ”Keystone” marknadsför och säljer utbildningar via våra egna webbplatser. Genom att genomföra ett köp godkänner du våra villkor. Du får tillgång till utbildningen inom 7 dagar efter köptillfället och två år framåt.  ​​Dessa köpevillkor är gäller, om det inte finns annan tvingande lag som står i strid med våra villkor.  För privatkonsumenter gälle ...
Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-12-03

Majoriteten är mer benägna att gå en onlineutbildning

Vi på utbildning.se strävar ständigt efter att inspirera och underlätta för dig att hitta rätt utbildning. Därför har vi undersökt om den pågående situationen med covid-19 har påverkat hur och om våra besökare väljer att söka efter kompetensutveckling för sig själv eller sina anställda just nu.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-10-14

Heta kompetenser

Heta kompetenser är en undersökningsserie där utbildning.se granskar platsannonser på Arbetsförmedlingen. Målet? Att kartlägga vilka egenskaper och kompetenser som är mest eftertraktade inom en rad olika yrkeskategorier!

Läs mer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!