Visa utbildning.se som: Mobil

Om Leadership - drivs av utbildning.se och 3 fackförbund

Leadership

Leadership är ett samarbete mellan utbildning.se och tre fackförbund: Jusek, Sveriges Ingenjörer och Civilekonomerna. Eventen är exklusivt för förbundens chefsmedlemmar och anordnades första gången 2009 och har sedan dess hållits årligen i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om Civilekonomerna, Jusek och Sveriges Ingenjörer

Som chefsmedlem i Civilekonomerna, Jusek och Sveriges Ingenjörer har man många fler fördelar än vad de flesta känner till.

Ett medlemskap i något av dessa tre fackförbund ger dig som chef ett stöd genom hela din yrkeskarriär, vare sig det handlar om lön, anställningsvillkor eller om att få hjälp i en specifik situation. Förbunden har en hög andel chefsmedlemmar som du har möjlighet att träffa och som erbjuder nätverk och kontakter. Föreläsningar, seminarier och kurser i till exempel ledarskap är andra förmåner som många har stor nytta av.

Om de tre fackförbunden

  • Jusek är akademikerförbundet för jurister, ekonomer, systemvetare, personalvetare och samhällsvetare. De företräder 80 000 akademiker.
  • Sveriges Ingenjörer är landets största nätverk för högskoleutbildade ingenjörer. Förbundet har ca 120 000 medlemmar. Här finns landets högskoleutbildade ingenjörer.
  • Civilekonomerna är ett fackförbund och en organisation för civilekonomer. De har närmare 40 000 medlemmar. 

Som chefsmedlem erbjuds du också råd om kompetensutvecklingsmöjligheter som finns för chefer och ledare. Rådgivning och stöd i enskilda frågor, anpassade efter dina behov som chef, är en service som är självklar för alla chefsmedlemmar.

Tjänster som chefsmedlemmar har nytta av

  • Råd, stöd och support för ditt yrkesliv
  • Inkomstförsäkring
  • Förhandlings- och avtalsvillkorshjälp
  • Lönestatistik
  • Seminarier, föreläsningar och kurser
  • Karriärstöd och coaching
  • Nätverk för chefer

Förbunden erbjuder sina medlemmar rådgivning och support i olika frågor som man kan behöva hjälp med. Det kan handla om allt från stöddokument till juridiska frågor.

Senast uppdaterad: 23 feb 2015

Du kanske också är intresserad av:

Nätverkande – viktigt utbyte för chefer

Senast uppdaterad: 2016-03-31

Många chefer och ledare nätverkar idag via sociala medier men det finns även en stor efterfrågan av fysiska möten. Att det är populärt såg vi senaste på Leadershipdagarna där hundratals chefer träffades, för nätverkade och kompetensutveckling.

Taggar: Leadership
Läs mer

Leadershipdagarna 2011

Senast uppdaterad: 2016-04-11

Se filmen från Leadershipdagarna 2011 med korta utdrag från föreläsarna.

Taggar: Leadership
Läs mer

Mingelbilder från Leadershipdagarna 2013

Senast uppdaterad: 2016-04-11

Här kan du se bilder från Leadershipdagarna 2013.

Taggar: Leadership
Läs mer

Leadershipdagarna 2010

Senast uppdaterad: 2016-04-11

Vad hände på Leadership 2010? Se filmen där bland annat Mindset, Bergs School of Communication och 3 steg är några av talarna.

Taggar: Leadership
Läs mer

Leadership – föreläsningar & inspiration

Senast uppdaterad: 2017-06-16

Leadership är ett chefs- och ledarskapsevent som hålls årligen i Stockholm, Göteborg och Malmö. Det arrangeras av utbildning.se i samarbete med de tre fackförbunden Jusek, Sveriges Ingenjörer och Civilekonomerna.

Taggar: Leadership
Läs mer