Visa utbildning.se som: Mobil

Leadershipdagarna 2011

Leadership

Leadershipdagarna 2011 var tredje året som Leadership arrangerades.

Leadershipfilmen 2011

Partners Leadershipdagarna 2011

JG Communication

Nycklarna till avancerad, strategisk kommunikation

Vad har engagerade medarbetare, nöjda kunder och framgångsrika marknadsledare gemensamt? Svaret är: Strategisk kommunikation. Vi lyfter analysen till en högre nivå! Låt dig inspireras av Rachel Thölix, utbildningsansvarig vid JG Communication, en av Skandinaviens ledande kommunikationsbyråer. Hon är specialiserad i att coacha internationella ledare och ledningsgrupper i strategiska budskap, presentationer och ”storytelling”.

Plan B

Ledaren som möjliggör

Medarbetarna kräver optimal utveckling av sin talang, verksamheten är i konstant förändring och du har uppdraget att kanalisera talangen och möjliggöra förnyelsen. Få verktyg till ledning av meningsfulla förändringsprocesser och inblick i hur du kan hantera Babyboom, X och Y generationerna i processen. Möt Henrik Challis vd PlanB, med 15 års erfarenhet av förändringsledarskap i små & stora verksamheter och vinnare av Management Award 2009 i kategorin Strategi- & Verksamhetsutveckling.

Franklin Covey

Ledarens 4 regler för bättre resultat

Ta del av 20 års global erfarenhet och forskning kring hur ledare förbättrar resultat genom att 1) säga nej till bra idéer, 2) främja nya beteenden, 3) synliggöra löpande resultat och 4) säkerställa alla medarbetares ansvarstagande. Thomas Dimming från FranklinCovey, ett av världens ledande företag inom ledarskapsträning och målprocesser, verksamma i 144 länder, utbildar och coachar ledare på företag som inte nöjer sig med att vara halvbra utan förstår styrkan i bra ledare och tydliga mål.

Inköpsforum

Det lärande företaget – ett lönsamt företag !

De framgångsrika företagen är företag med en lärande företagskultur där medarbetare själva utvecklar sin kompetens. Att vara en lärande organisation ställer krav på företagskultur och ledarskap, på sättet att tänka i företaget. Catharina Lind, uppskattad föreläsare, författare och en modern företagsstrateg, delar med sig av sina erfarenheter, praktiska tips och verktyg. Hon bygger det lärande företaget på en kombination av kunskap och beteende, där företaget tar vara på kraften hos medarbetarna.

IHM Business School

Chef eller framgångsrik ledare? - (Hålls i Stockholm)

Som chef förväntar du dig att dina medarbetare ska göra sitt jobb. Men för att få självgående medarbetare som brinner för verksamheten, redo att vidta åtgärder och med mandat att ta egna initiativ krävs en bra ledare som förstår och tacklar din specifika affärsutmaning. Hur når man dit? Henning Robach, vice VD IHM Business School, har gedigen ledarerfarenhet och ett brinnande engagemang för att utveckla affärsorienterade ledare så de kan nå sina mål.

Att leda en förändring till fiasko eller succé? - (Hålls i Göteborg)

Att bli en framgångsrik ledare är viktigt, men gör chefstiteln automatiskt en bra ledare? Många saknar en klar bild av vad som definierar ett framgångsrikt ledarskap, i synnerhet när förändringar skall bli verklighet. Du kommer få inspiration och verktyg för hur Du ska lyckas med ditt förändringsarbete med utgångspunkt från affären. Håkan Sträng har tidigare varit VD & koncernchef för Alfaskop, VD Fujitsu-Siemens och Försäljning/marknadsdirektör för Volvo Cars Norden.

Motstånd i förändringsprocesser - (Hålls i Malmö)

Vad sker med människor och organisationer i förändring? Fyra-rummaren är ett verktyg som hjälper dig identifiera problemområden och möjliga utvecklingsvägar inom förändringsprocesser. Du får förståelse för hur du som ledare kan bemöta och hantera motstånd i förändringens olika faser. Anette Jönsson, konsult/pedagog inom ledarskap, personlig utveckling och organisationsutveckling.

Lexicon

Led förändringen i stället för att låta förändringen leda dig

I de flesta organisationer dalar både effektiviteten och moralen i förändringar. Det kan uttrycka sig på flera olika sätt men orsaken är oftast rädslan vi har från våra stenåldersreflexer och försvarsmekanismer. Vi förklarar hur du i stället kan utnyttja kraften i förändringen för att snabba på utvecklingen i din organisation. Vi lär dig att omvandla medarbetarnas rädsla till mod och engagemang. Möt Kia Ekedahl, konsult på Lexicon Ledarskap med 12 års erfarenhet av att utveckla ledare och grupper.

Mindset

Framtidens ledare – En superhjälte ?

Att leda morgondagens medarbetare kommer ställa högre krav på dig som ledare. Med rätt verktyg och rätt inställning blir resultatet bättre. Att coacha, sätta gränser och arbeta utifrån det personliga ledarskapet är viktiga komponenter för att lyckas. Dan Mattson är en av Mindsets främsta utbildare inom ledarskap. Med sitt genuina intresse för utbildning och människor delar han med sig av sina erfarenheter och ger dig konkreta tips och verktyg som gör din vardag enklare.

3S.t.e.g. International

KOMMUNIKATION + MOTIVATION = PRESTATION2

Chefer och ledare ställs dagligen inför situationer där den kommunikativa förmågan blir avgörande för motivation och prestation. Vad krävs av dig som chef för att förstå medarbetarnas underliggande behov och kommunicera effektivt? Toni Wetter har genomfört mer 1000 IDI-ledarbeteendeprofiler. De senaste 15 åren har Toni arbetat som försäljningschef, ledarutbildare och är idag VD för två utbildningsföretag, internationella bolag.

Wenell Management AB

Förstå dina medarbetare – om beteendebaserat

På arbetsplatser fokuserar ledare ofta på strategier och processer för att få en effektiv organisation. Men ledare saknar ofta kunskap om vilken roll människors beteenden har för att uppnå goda resultat. Beteendefokus är nyckeln till framgångsrika organisationer. Här kommer du att få många konkreta tips om hur du kan påverka beteenden som ledare. Annika Strömsten är MScPsych och senior konsult i Wenell Management AB. Annika utvecklar ledares och medarbetares kunskaper i vad som styr beteenden.

Achieve Global

Säljresultatet är en fråga för alla ledare

Säljresultatet påverkar alla på företaget. Alla ledare ansvarar för att underlätta försäljningen, inte bara säljledaren. Summan av alla ledares handlingar är direkt avgörande för hur företaget lyckas sälja. Vad gör du som ledare för att öka säljresultatet? Kaj Hattenhauer på AchieveGlobal har i mer än 20 år hjälpt organisationer att öka sitt säljresultat. Han kommer att guida dig genom fem konkreta steg som du som ledare kan ta för att öka företagets säljresultat.

Prevent

Må bra som chef – hur du som chef får en god arbetsmiljö

Ditt ledarskap spelar en betydande roll för dina medarbetares arbetsmiljö och hälsa. Att du själv har en frisk och sund arbetsmiljö är därför av största vikt. Den här föreläsningen ger dig djupare inblick i hur du kan arbeta för att klara av
organisationsförändringar, planering och prioritering, stress och balans, med mera. Per-Arne Spiik, organisationskonsult och pedagog, med mångårig erfarenhet som chef och som utbildare av chefer och arbetsledare, delar med sig av sina
kunskaper och erfarenheter.

EFL, Ekonomihögskolan vid Lunds universitet (deltar i Malmö och Stockholm)

NYA GREPP FÖR ETT FRAMGÅNGSRIKT LEDARSKAP

Vilket ledarskap kräver framtidens organisationer? Hur uppnås ett framgångsrikt ledarskap som ger bra business? Vi ger exempel av det goda ledarskapet då det fungerat som ett framgångsrecept för att leda affärer. Anna Landeborg är kundansvarig på EFL och har en lång erfarenhet av företagsanpassade strategiska utbildningar. Henrik Lundgren är seniorkonsult på EFL med en lång erfarenhet av utbildningar inom affärsmannaskap, ledarskap och management.

Handelshögskolan vid Göteborgs universitet (deltar i Göteborg)

Spiritualitet för globalt ledarskap

Västerländskt ledarskap präglas av rationalitet medan indisk ledarskapskultur går bortom det rationella och inkluderar spiritualitet. Med utgångspunkt i sin egen spirituella resa som började för 10 år sedan visar Ramnath de band som förenar spiritualitet med managementutbildning. Utmanas att tänka i nya banor kring ledarskap och lär känna dig själv bättre! Ramnath Narayanswamy är professor vid Indian Institute of Management Bangalore och gästprofessor vid Handelshögskolan vid Göteborgs universitet.

Leadershipdagen i Göteborg: 29 september.

Radisson Blu http://www.radissonblu.se/hotell-goteborg

Leadershipdagen 2011 Göteborg på SAS Radisson Blu

Leadershipdagen i Malmö: 27 oktober.

Radisson Blu http://www.radissonblu.se/hotell-malmo

Leadershipdagen 2011 Malmö på SAS Radisson Blu

Leadershipdagen i Stockholm: 24 november.

Radisson Waterfront http://www.radissonblu.com/waterfronthotel-stockholm/meetings

Leadershipdagen 2011 Stockholm på SAS Radisson Blu

Senast uppdaterad: 11 apr 2016

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2016-04-11

Mingelbilder från Leadershipdagarna 2013

Här kan du se bilder från Leadershipdagarna 2013.

Taggar: Leadership
Läs mer
Senast uppdaterad: 2015-02-23

Om Leadership - drivs av utbildning.se och 3 fackförbund

Leadership är ett samarbete mellan utbildning.se och de tre fackförbunden Sveriges Ingenjörer, Jusek och Civilekonomerna. Eventen är exklusivt för förbundens chefsmedlemmar och hålls årligen i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Taggar: Leadership
Läs mer
Senast uppdaterad: 2017-06-16

Leadership – föreläsningar & inspiration

Leadership är ett chefs- och ledarskapsevent som hålls årligen i Stockholm, Göteborg och Malmö. Det arrangeras av utbildning.se i samarbete med de tre fackförbunden Jusek, Sveriges Ingenjörer och Civilekonomerna.

Taggar: Leadership
Läs mer
Senast uppdaterad: 2016-04-11

Leadershipdagarna 2010

Vad hände på Leadership 2010? Se filmen där bland annat Mindset, Bergs School of Communication och 3 steg är några av talarna.

Taggar: Leadership
Läs mer
Om utbildning.se

utbildning.se är portalen där du hittar kompetensutveckling för att utvecklas inom alla branscher. Tusentals kurser över hela Sverige. Alla våra tjänster är kostnadsfria att använda.

Så fungerar utbildning.se

Hitta en utbildning du är intresserad av


Gör intresseanmälningar


Du blir kontaktad och får mer information av arrangören

utbildningsrådgivning

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!