Visa utbildning.se som: Mobil

Leadershipdagarna 2010

Leadership

Leadershipdagarna 2010

Leadership är ett chefs -och ledarskapskoncept från utbildning.se i syfte att inspirera och utveckla chefer och ledare inom kompetensutveckling. Konceptet är ett samarbete mellan utbildning.se och tre förbund: Jusek, Sveriges Ingenjörer och Civilekonomerna.

Leadership innefattar Leadershipdagarna, en konferens bestående av tre dagar med fokus på centrala frågor inom ledarskap. Ett utbildningsmagasin samt en söktjänst för ledarskapsutbildningar. Leadership riktar sig till chefer och ledare.

Leadershipfilmen 2010

Leadershipdagarna 2010

Leadershipdagarna genomförs återigen efter förra årets lyckade evenemang. I år kommer 800 chefer att delta utspridda över Stockholm, Göteborg och Malmö och lyssna till en rad exklusiva utbildningsföretag:

 • Berghs School of Communication – erbjuder kreativ och strategisk utbildning på olika nivåer inom marknadskommunikation, reklam och PR.
 • Mindset – erbjuder både öppen utbildning och företagsanpassade utbildningar  samt e-learning inom; projektledning,  ledarskap, kommunikation , försäljning och affärsspråk.

 • Astrakan Strategsik Utbildning – erbjuder kurser inom ledarskap, kommunikation, projektledning, affärs- och verksamhetsutveckling samt utveckling av system.
 • IHM Business School – erbjuder affärsutbildningar inom ekonomi, kommunikation, ledarskap och marknadsföring.
 • Xpectum - har specialiserat sig på att utveckla interaktiva datorutbildningar och har fyra hörnstenar: Datorstöd, Personlig handledning, Flexibilitet och Repetition.

 • Gällöfsta Ledarskapsutveckling - är en ledande aktör inom chefs- och ledarskapsutveckling i Sverige och är världsledande på UGL-utbildningar.

 • Insights Sverige – fokuserar på individer, team, organisationer, försäljning och ledarskap.
 • Executive People – utbildar årligen 100-tals ledare och befattningshavare till olika roller inom effektivt styrelsearbete samt till rollen som VD och är ett av Sveriges största utbildningsföretag inom området.
 • Copenhagen Business School – Erbjuder utbildningar för företagsledning t ex MBA och EMBA.
 • IFL Handelshögskolan -  erbjuder ledar- och affärsutvecklingsprogram för företagsledare och nyckelpersoner inom näringsliv och förvaltning.

Platser och datum:

 • Stockholm: Berns salonger den 25 november
 • Göteborg: Världskulturmuseet den 28 september
 • Malmö: SAS Radisson Blu 21 oktober

Sagt om Leadership 2010

 

"Ett mycket proffsigt event. Bra upplägg och innehåll på föreläsningarna med ledare som har ett medryckande kroppsspråk och levande föreläsningar."
Mikael Svahn, deltagare från Civilekonomerna

"Det har varit en otroligt glad och positiv stämning med mycket skratt och ett skönt gäng inne på föreläsningarna. Deltagarna ställde bra, relevanta frågor och flera av dem deltog i vår utlottning. Själva evenemanget är bra roddat och fixat. Det känns ordentligt och vi som utställare har fått bra information."
Ami Hemviken, Mindset (deltagande utbildningsföretag)

"Mycket bra med trevliga lokaler och ett väldigt bra sätt att få en liten ”teaser” av en utbildning. Föreläsningarna gav mig konkreta tips att ta med mig direkt ut från salen."
Åsa Ahlin, deltagare från Jusek

"Det är helt rätt målgrupp som kommer till Leadership. De söker verkligen det som vi erbjuder och hela evenemanget hjälper till att öka kännedomen om oss som företag."
Toni Wetter, 3 S.t.e.g (deltagande utbildningsföretag)

"Föreläsningarna innebar att jag fick möjlighet att reflektera kring mitt eget ledarskap, vilket ofta inte hinns med i de dagliga rutinerna. Jag fick också idéer som är direkt applicerbara på min dagliga situation."
Maria Persson, deltagare från Sveriges Ingenjörer

 

Senast uppdaterad: 11 apr 2016

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2016-04-11

Mingelbilder från Leadershipdagarna 2013

Här kan du se bilder från Leadershipdagarna 2013.

Taggar: Leadership
Läs mer
Senast uppdaterad: 2015-02-23

Om Leadership - drivs av utbildning.se och 3 fackförbund

Leadership är ett samarbete mellan utbildning.se och de tre fackförbunden Sveriges Ingenjörer, Jusek och Civilekonomerna. Eventen är exklusivt för förbundens chefsmedlemmar och hålls årligen i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Taggar: Leadership
Läs mer
Senast uppdaterad: 2017-06-16

Leadership – föreläsningar & inspiration

Leadership är ett chefs- och ledarskapsevent som hålls årligen i Stockholm, Göteborg och Malmö. Det arrangeras av utbildning.se i samarbete med de tre fackförbunden Jusek, Sveriges Ingenjörer och Civilekonomerna.

Taggar: Leadership
Läs mer
Senast uppdaterad: 2016-04-11

Leadershipdagarna 2011

Se filmen från Leadershipdagarna 2011 med korta utdrag från föreläsarna.

Taggar: Leadership
Läs mer
Om utbildning.se

utbildning.se är portalen där du hittar kompetensutveckling för att utvecklas inom alla branscher. Tusentals kurser över hela Sverige. Alla våra tjänster är kostnadsfria att använda.

Så fungerar utbildning.se

Hitta en utbildning du är intresserad av


Gör intresseanmälningar


Du blir kontaktad och får mer information av arrangören

utbildningsrådgivning

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!