Visa utbildning.se som: Mobil

FindCourses PRO AB (Tidigare FCG Booking)

Vi på FCG Booking, som sköter utbildningsbokningar åt flera olika företag, har bestämt oss för att byta namn. Vårt nya namn är från den 15 april 2013 FindCourses PRO AB. Anledningen till namnbytet är bland annat att vi vill ha ett namn som fungerar på alla våra marknader.

Vad innebär detta för dig som utbildningsleverantör?

Namnbytet innebär att bokningar/bokningsförfrågningar gällande de företag vi samarbetar med kommer från och med nu komma från FindCourses PRO AB. Organisationsnumret 556882-3198 är detsamma som tidigare. Faktureringsadress är också fortfarande detsamma, det är alltså bara företagsnamnet som är nytt. 

Hur fungerar de företagsanpassade utbildningsportalerna egentligen?

Våra företagsanpassade utbildningsportaler lånar teknisk plattform och innehåll från våra publika portaler inom EMG, Education.com Media Group. Det betyder i de flesta fall att man som utbildare i Sverige automatiskt syns i de anpassade portalerna om man publicerar sina utbildningar på utbildning.se. För att en utbildning ska vara direkt bokningsbar krävs det att den har ett pris, ort och startdatum inlagt. Dock är det alltid i slutändan upp till företaget att bestämma vilka utbildningsleverantörer de vill ha med i sin portal, varför det i vissa fall kan finnas portaler där ni inte syns trots att ni är med på utbildning.se. Har ni ett giltigt ramavtal med något av dessa företag är det dessa villkor som vi använder oss av, och som vi lyfter fram i portalen för de som söker och bokar. Vi möjliggör därmed att de avtal ni tecknat förmedlas och används i större utsträckning.

Vilka företag samarbetar vi med?

FindCourses PRO samarbetar hittills med följande företag: Henkel Norden, AB Volvo, HSB Stockholm, Skandia Bank & Försäkring, Veidekke Sverige, Swedbank AB inkl Sparbankerna, Vasakronan, Swedish Match, IBM Sverige, Axel Johnson International, Oriflame.  

Har du frågor?

Vänligen hör med din kontaktperson på utbildning.se, eller direkt med oss om du vill veta mer!

Med vänliga hälsningar

FindCourses PRO teamet
Fredrik Edborg, Erik Pettersson och Charlie Thorstensson

 

Fredrik Edborg
Affärsutvecklingschef
08-509 106 70
fredrik.edborg@findcoursespro.com


Erik Pettersson
Account Manager
08-509 106 76

 


Charlie Thorstensson

Business Development
& Webbmarketing
08-509 106 71
charlie.thorstensson@findcoursespro.com

 

Publicerad: 2013-04-15
Text: Fredrik Edborg

Senast uppdaterad: 27 jan 2015

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2018-11-13

Under Felicias praktikperiod på FindCourses PRO är problemlösning i fokus

Felicia Lindmark studerar vid Uppsala universitet och har under 20 veckor praktiserat på FindCourses PRO där hennes arbetsuppgifter bland annat varit att undersöka potentiella utvecklingsmöjligheter för företaget.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-07-19

FindCourses PRO – molntjänsten som hjälper företag att köpa in utbildningar

För organisationer som köper mycket utbildning har vi tagit fram tjänsterna Boka Utbildning och FindCourses PRO. Boka Utbildning är för det lilla företaget och FindCourses PRO för det stora eller medelstora företaget. Vi kopplar ihop utbildningsportalen med era befintliga processer och system och gör den tillgänglig via exempelvis ert intranät, Learning Management System (LMS), inköps- eller HR-system.

Läs mer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!