Visar 1-10 av 10 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-10 av 10 träffar

Mer om personlighetstest

Personlighetstest är en metod som används för att tyda människors personligheter. Exempelvis genom DiSC - analys, där du får lära dig att bygga och maximera produktiva relationer. Det handlar om att lära sig att känna igen vad som driver andra människor, för att sedan kunna bemöta dem på ett effektivt sätt.

Personlighetstest används ofta i rekryteringar för att på ett lättare och snabbare sätt få reda på vilken typ av personlighet som sitter mittemot dig.

Fler tillfällen där personlighetstest kan vara till hjälp är inom teamutveckling, organisationsutveckling, ledarskapsutveckling och personlig utveckling. Dessa tester kan hjälpa organisationer, företag eller privatpersoner att utvecklas inom olika områden.

Vad får jag ut genom att gå en utbildning inom kategorin Personlighetstest?

Genom att gå en utbildning inom kategorin Personlighetstest, så får du tips på metoder och verktyg för en mer effektiv kommunikation. Du lär dig grunderna inom människors olika värderingar, attityder och beteenden. Utbildningarna innehåller även beteendevetenskap för att ge dig en ökad förståelse för både din egen och andras kommunikationsstilar. Därigenom lär du dig även hur du kan uppfattas av andra i olika typer av situationer och sammanhang.

Utbildningarna leder till både inre och yttre motivation och de ger dig lärdom i vad för situationer som ger dig energi.

Utbildningar inom kategorin Personlighetstest erbjuder alltid konstruktiv feedback för att du ska kunna utveckla dig själv, men även dina kollegor och andra människor du möter på i arbetslivet eller privatlivet. Avslutad utbildning bör öppna dina ögon för nya vägar till utveckling av ditt beteende och relationer till andra människor.

Vanligt innehåll i utbildningar inom kategorin Personlighetstest

Utbildningar inom kategorin Personlighetstest innehåller ofta grundläggande kunskaper inom DiSC-analys och/eller olika verktyg för utveckling på olika sätt.

I de flesta utbildningarna finns det även utrymme för reflektion och feedback. De innehåller också olika sorters beteendevetenskap, för att lära sig tolka profiler och personligheter. Kurserna erbjuder oftast något slags certifikat, diplom eller kursdokumentation.

Vem är utbildningarna för?

Utbildningarna inom Personlighetstest vänder sig till dig som jobbar med rekrytering, individ- eller teamutveckling, som HR-ansvarig, som chef, säljare, projektledare eller till dig som bara är intresserad av ämnet. Du kanske är nyfiken på hur människan fungerar och vill lära dig nå fram med kommunikation eller så vill du ha mer förståelse för olika beteendetyper. Oavsett så välkomnar vi dig till våra utbildningar inom kategorin Personlighetstest.

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Relaterade kategorier
Jämför utbildningar
Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨
Reportage
KursHuset: Greppbar kunskap i ar...
Företag som överlever har en bra arbetsmiljö

Vi fixar till så att du har ramverket, vi fixar även att innehållet fylls med konkreta och användbara metoder och verktyg. Vi gör hårdtuggade ämnen lättsmälta och nyttiga!

Läs mer