Visar 1-25 av 37 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-25 av 37 träffar
1
2

Mer om Grundkurser inom försäljning

I de allra flesta företag är försäljningen grundstenen och om du är en duktig säljare kan du komma långt i din karriär. Beroende på vilken bransch du arbetar inom krävs det olika förkunskaper och krav.

Mer om Försäljning

Försäljning är grundstenen i vardera enskilt företag och den som är en duktig säljare har alla möjligheter i världen att gå långt i sin framtida karriär. Kraven och vilka förkunskaper som krävs skiftar mellan olika företag och yrken. Inom fackhandeln efterfrågas oftast bransch- och fackkunskaper. För den som vill arbeta med inköp, marknadsföring eller säljare krävs ofta en utbildning i grunden. Viktiga egenskaper för att bli en bra säljare är en social förmåga, matematiska kunskaper och en förmåga att kunna hantera många olika situationer åt gången.

Alla företag är på jakt efter framgångsrika säljare och det finns ständigt en efterfrågan på marknaden. De flesta försäljare har möjligheten att påverka sin lön då det är vanligt att man har en lön som är baserad på provision. Är du en duktig säljare kan du alltså du alltså tjäna bra.

Väljer du rätt utbildning för säljare kan du utvecklas till att bli mycket framgångsrik. Det finns en djungel av säljutbildningar och vilken du bör ha beror på hur lång erfarenhet du har samt vilken inriktning du är ute efter.

Grundutbildning för säljare

I rollen som nybliven säljare har du stora förväntningar på dig att leverera nya affärer. Det kan dock vara svårt att veta var och hur man ska börja, var finns egentligen kunderna och hur ska man bete sig för att boka möten? Hur sköter man förhandlingen? Frågorna är många och det är vanligt att man känner en nervositet. En grundutbildning kan hjälpa dig svara på dina fråga och lugna dina nerver. Du får också chansen att träffa andra som är i samma situation.

Förhandling:

I rollen som säljare befinner du dig hela tiden i en förhandling med kunder. Det handlar inte bara om kostnader, utan det gäller även faktorer som leverans, rabatter, kvalitet och garanti. Din framgång är helt beroende på din förmåga att förhandla fram bra affärer som gör att både du och din kund känner sig tillfredställda. För dig som säljare finns det flera utbildningar inom förhandling.

Kurs för telefonsäljare

Arbetar du med försäljning över telefon? Den arbetsmetoden kräver mycket då du bara har några sekunder på dig att skapa ett förtroende samt fånga intresset hos personen du ringer. Det krävs mycket av dig, framförallt att du är väl förberedd inför telefonsamtalet. Det krävs även att du aldrig ger upp, det kommer komma perioder där alla samtal känns tröga men då är det viktigt att du ändå ser alla samtal som en möjlighet till en affär. En utbildning för säljare som arbetar med telefonförsäljning ger möjligheten att träna på de olika delarna i försäljningsprocessen.

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Relaterade kategorier
Jämför utbildningar
Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨
Reportage
Kumla Kommun om Framgångsakademin
Framgångsakademin

Våren 2020 grundades Framgångsakademin av Alexander Warg-Pärleros. Syftet var att hjälpa människor att nå sin fulla potential och utvecklas med hjälp av flera av Sveriges mest framgångsrika personer genom onlinekurser och träningsverktyg. I en intervju berättar Lise från Kumla Kommun varför de valde Framgångsakademin.

Läs mer
Bentgsfors kommun om Framgångsak...

En av de kommuner som blev nyfikna på Framgångsakademin var Bengtsfors kommun. Dennis Wessman jobbar på kommunens avdelning inom arbete och integration för unga, för dem har Framgångsakademin kommit till stor nytta. Kurserna har hjälpt deltagarna förbättra sitt psykiska mående och bidragit till att de blivit mer inkluderade i samhället. I den här intervjun berättar Dennis mer om hur de gått tillväga.

Läs mer
Eva bytte karriär till undersköt...
Cady Utbildningar

Efter att ha jobbat på kontor i princip hela sitt yrkesliv ville Eva Nihlén byta karriär och börja jobba med människor istället. Här berättar hon varför Cadys undersköterskeutbildning verkligen passade henne. Läs hela intervjun här!

Läs mer
Mansah investerade i utbildninge...
Cady Utbildningar

Fyrabarnsmamman Mansah från Norrköping bestämde sig för att skola om sig! Hon valde att läsa utbildningen till säljare och säljledare hos Cady Training Academy och hennes berättelse är minst sagt inspirerande och hoppingivande.

Läs mer