Visar 1-15 av 15 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-15 av 15 träffar

Mer om utbildning till försäljningschef

Att jobba som säljare kan ibland upplevas som ganska tufft. Det är många mål och budgetar man ska nå för att få en bra lön. Då är det viktigt att man har en bra chef som ger det man behöver för att kunna leverera. Det är där du kommer in i bilden! Som försäljningschef är din roll att finnas där för dina medarbetare och se till att de har vad de behöver för att uppnå och överträffa målen.

När du utbildar dig till försäljningschef får du lära dig att leda en framgångsrik försäljningsorganisation. Du lär dig hantera utmaningar och möjligheter samt förstå vad din roll innebär för hela teamet. För att lyckas krävs stabila relationer och förtroende både för medarbetare och kunder. Som försäljningschef är ditt uppdrag att motivera, inspirera och leda dina medarbetare för att uppnå de uppsatta målen.

Flexibel utbildning

Under utbildningen får du lära dig hur du hanterar olika situationer samt ger säljarna det stöd och struktur som de behöver. Du får kunskap om olika verktyg och modeller som kan hjälpa dig i ditt ledarskap. Flera av utbildningarna sker på distans och ger dig möjligheten att vara flexibel. Innan du anmäler dig till en utbildning är det viktigt att kontrollera vilka förkunskapskrav som ställs. Efter avslutad utbildning är du redo att axla rollen som försäljningschef.

Krav på en försäljningschef

Vissa chefer väljer att köra en ganska offensiv ledarstil där man kräver mycket av de anställda. Andra chefer är lite mer defensiva och uppmuntrande i sitt sätt att leda. Båda dessa kan vara bra, men det kan naturligtvis också bli väldigt fel om man saknar känsla och balans. Oavsett om man väljer en offensiv eller defensiv ledarstil så måste det finnas en balans, risken finns att det annars upplevs antingen som extremt pressande och negativt eller att det är alldeles för lågt ställda krav och för lite pressande.

Oavsett vilken typ av ledare man är så måste man kunna lyssna in sina anställda hela tiden. Positiv atmosfär, respekt och ödmjukhet är något som bör genomsyra en säljorganisation. Man behöver inte tappa auktoritet bara för att man är ödmjuk.

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Jämför utbildningar
Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨
Reportage
Om Mercuri International Sverige
Mercuri tar försäljningen till en högre nivå

En bra säljare kan bli ännu bättre!

Mercuri International Business School har både korta och långa säljutbildningar som ger dig verktygen att forma din egen framtid. Du väljer själv när du vill ta steget...Är du redo?

Läs mer
Mercuri International Sverige
Framgångsrika utbildningar för framgångsrika ledare

Vill du som ledare må bra och få andra att må bra? Vill du kunna kommunicera och använda din egen personlighet i din ledarstil? Mercuri International har utbildningar för alla chefer kort sagt, som vill bli bättre ledare.

Läs mer
Bentgsfors kommun om Framgångsak...

En av de kommuner som blev nyfikna på Framgångsakademin var Bengtsfors kommun. Dennis Wessman jobbar på kommunens avdelning inom arbete och integration för unga, för dem har Framgångsakademin kommit till stor nytta. Kurserna har hjälpt deltagarna förbättra sitt psykiska mående och bidragit till att de blivit mer inkluderade i samhället. I den här intervjun berättar Dennis mer om hur de gått tillväga.

Läs mer
Kumla Kommun om Framgångsakademin
Framgångsakademin

Våren 2020 grundades Framgångsakademin av Alexander Warg-Pärleros. Syftet var att hjälpa människor att nå sin fulla potential och utvecklas med hjälp av flera av Sveriges mest framgångsrika personer genom onlinekurser och träningsverktyg. I en intervju berättar Lise från Kumla Kommun varför de valde Framgångsakademin.

Läs mer