Visar 1-25 av 153 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-25 av 153 träffar
1
2
3
4
...
7

Varför gå en säljutbildning?

Bli en stjärnsäljare med toppresultat. För att lyckas med försäljningen finns tre möjligheter: antingen måste du tillfredsställa kundens behov, lösa ett problem eller skapa ett helt nytt behov.

Du behöver inte ha säljande egenskaper från början - det går att lära sig på en säljutbildning! Alla kommersiella organisationer är beroende av sin försäljning och säljaren har därför en mycket viktig position i företaget. Eftersom det råder brist på samordning mellan försäljnings- och marknadsavdelningar på många företag finns ett stort behov i näringslivet av säljare med kunskap om både försäljning och marknadsföring.

På en säljutbildning lär du dig att en duktig säljare är bra på att få kontakt och etablera en relation. Han eller hon skapar förtroende och kan analysera kundens behov samtidigt som han eller hon känner till de viktigaste faktorerna för att få igenom en affär. Dessutom vet en stjärnsäljare hur man bemöter kundens invändningar och kan utnyttja invändningarna i försäljningen. Gå en säljutbildning och bli en stjärnsäljare.

Besöksbokning

Besöksbokning som utförs på rätt sätt är ett effektivt sätt för att öka försäljningen. Även om målet inte är försäljning just då så kan besöket lägga grunden för en långvarig kundrelation. Många upplever dessutom att det är lättare att göra goda affärer på plats hos kunden då en personlig relation kan byggas upp.

En säljutbildning i kundbesök kan lära dig hur du förbereder besöksbokningen samt
hur du bör agera under själva kundbesöket. Att förstå besöksbokningens roll i säljprocessen är viktigt, men även att veta hur man väcker kundens intresse under telefonsamtalet - att säljarens egna mentala inställning påverkar kundens attityd.

Säljutbildning och rollen som säljare

När man arbetar som försäljare har man ofta möjligheten att själv påverka sin lön då man ofta får provisionlön. Det är därför extra viktigt att man ständigt utvecklar sina kunskaper, vi har flera val för dig som känner att du vill gå en säljutbildning. En försäljare måste ha stor kunskap om den egna branschen och marknaden. Det gäller att du följer med i utvecklingen och vet vad dina konkurrenter erbjuder gällande varor och tjänster.

Olika typer av säljutbildning.

Det finns något för alla! Under en säljutbildning får du lära dig flera moment som ingår i en säljprocess som t.ex. planering, genomförande och uppföljning, vi har även kurser som fokuserar på hur ett säljbesök går till, om hur då vårdar dina relationer med kunderna. Du kan även välja att gå en företagsanpassad säljutbildning, där kursen utformas helt efter just era behov och önskemål. 

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Relaterade kategorier
Jämför utbildningar
Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨
Reportage
Kumla Kommun om Framgångsakademin
Framgångsakademin

Våren 2020 grundades Framgångsakademin av Alexander Warg-Pärleros. Syftet var att hjälpa människor att nå sin fulla potential och utvecklas med hjälp av flera av Sveriges mest framgångsrika personer genom onlinekurser och träningsverktyg. I en intervju berättar Lise från Kumla Kommun varför de valde Framgångsakademin.

Läs mer
Bentgsfors kommun om Framgångsak...

En av de kommuner som blev nyfikna på Framgångsakademin var Bengtsfors kommun. Dennis Wessman jobbar på kommunens avdelning inom arbete och integration för unga, för dem har Framgångsakademin kommit till stor nytta. Kurserna har hjälpt deltagarna förbättra sitt psykiska mående och bidragit till att de blivit mer inkluderade i samhället. I den här intervjun berättar Dennis mer om hur de gått tillväga.

Läs mer
Vässa kompetensen med Hjärtum Ut...

”Bästa utbildning jag varit på, alla kategorier.”

"Nyvunnen kunskap, nya verktyg, bra exempel, dialog, balansen teori-praktik."

 Vilka säger så och om vad?

Läs mer